Ohjaajien, valmentajien ja jojojen kauden avausinfo to 1.9.

Flanelsin harraste- ja kilparyhmien ohjaajien, valmentajien ja joukkueenjohtajien kauden 2016-2017 avausinfo pidetään torstaina 1.9. klo 18 alkaen Joutsan ABC-asemalla. Tilaisuuden arvioitu kesto on n. yksi tunti ja rapiat päälle.

Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Tilaisuudessa käydään läpi kauden alkuun ja läpivientiin liittyviä tärkeitä käytännön asioita. Asialistalla on mm.

* avainrekisterin päivitys, lisäavainten tilaukset / avainten vaihdot
* valmentajalisenssien lunastaminen, minkä myötä jokainen ohjaaja/valmentaja saa käyttöoikeuden sähköiseen harjoitepankkiin / harjoitusten suunnitteluohjelmaan
* puuttuvien flanels.org email-tilien / aliaksien avaaminen
* jäsentietojen keräämistä ja laskutusta koskeva info
* vuoroihin ja varusteisiin liittyviä käytänteitä
* toimintaryhmät 2016-2017 ja sisäinen salivuorojako
* tilaisuuden päätteeksi mahdolliset ryhmäkohtaiset asiat

Aloitamme tilaisuuden ruokailulla klo 18 ja siinä lomassa käymme läpi ohjaaja/jojo/valmentaja kerrallaan avaintilanteen sekä lunastamme valmentajalisenssit.

Lisäksi tilaisuudessa kerätään ohjaajien / valmentajien toiveita / esityksiä kuluvan / alkavan kauden valmentajakoulutuksen (1-2 kertaa, 2-4 aihetta) aiheiksi.

Pääosalle kutsu tilaisuuteen on toimitettu 10.8. sähköpostitse, mutta välttämättä kaikkia / uusia tämä kutsu ei ole vielä tavoittanut.

Lisätiedot:
Jukka Huikko
Kilpa- ja valmennustoiminnan vastaava
jukka.huikko(a)flanels.org