Nuorimpien ikäluokkien jakoa selkiytetään

Flanelsin nuorimpien ikäluokkien jakoa ja toimintaa selkiytetään alkukauden kokemusten perusteella seuraavasti. Varsinaisia aikataulumuutoksia ei tule, mutta yksittäisten pelaajien suositeltu harjoitusaika / -ryhmä saattaa vaihtua alkukauteen nähden.

F2-poikien ryhmä koostetaan jatkossa ensisijaisesti 2008 syntyneistä pojista, 2007 syntyneistä y-pelaajista (valitaan ryhmästä E2-pojat) sekä täydennetään tarvittaessa turnauskohtaisesti 2009 syntyneillä. Joukkue pelaa PHL-sarjaa.

Uudeksi ryhmäksi nimetään G1-pojat, joka muodostetaan 2009 syntyneistä pelaajista. Tämä joukkue pelaa SSBL:n harrastesarjaa. Joukkuetta täydennetään tarvittaessa 2010 syntyneillä, mutta y-pelaajien käyttö on peleissä kiellettyä.

F2- ja G1-pojat jatkavat harjoittelua entiseen tapaan yhdessä perjantaisin klo 18-19.30. Lisäksi lisävuoroja tulee maanantaisin E-tyttöjä vastaan pelattavista ystävyysotteluista, näistä erillinen listaus myöhemmin.

G2-tytöt ja -pojat muodostetaan alkukauden tapaan 2010-2011 syntyneistä pelaajista, nyt ko. ryhmään pyritään saamaan kaikki ko. ikäluokkien pelaajat myös muista ryhmistä. G2 pelaa SSBL:n harrastesarjaa 2 tai jopa 3 joukkueena, ryhmäjako saattaa vaihdella turnauskohtaisesti. Y-pelaajien käyttö on kiellettyä.

Vastaavasti G2-ryhmässä mukana olleiden 2012 syntyneiden toivotaan siirtyvän H2-tyttöihin ja -poikiin, joka on nimenomaan 2012 syntyneille ja sitä nuoremmille tarkoitettu ryhmä.

Selkiytyksen ja uudelleen järjestelyn tarkoituksena on koota mahdollisimman samanikäiset samoihin harjoitusryhmiin ja joukkueisiin, tasata ryhmien kokoa ja näin helpottaa mm. pelaajakohtaista ohjausta / valmennusta. Mm. turnauksissa tarkoituksenmukaista on pelata n. 5-8 kenttäpelaajalla per joukkue. Tätä suuremmalla pelaajamäärällä peliaika jää varsin vähäiseksi. Jokaiselle taataan pelipaikka yhdessä joukkueessa ja tasainen peliaika siellä (H2:lla ei ole vielä sarjapelejä).

Mikäli pelaajalla on kulkemiseen tai vanhempien työssäkäyntiin liittyviä esteitä, mikä ei mahdollista käymistä oman ikäluokan ryhmissä, ovat poikkeukset mahdollisia harjoitusryhmiin osallistumisen suhteen.

LUE MYÖS TÄMÄ: Joukkueisiin / ryhmille haetaan edelleen joukkueenjohtajia.

Lisätiedot:
Jukka Huikko
Kilpa- ja valmennusvastaava
jukka.huikko(a)flanels.org