Nousutaistelua lauantaina

Miesten vitosdivarin pelit jatkuvat Joutsassa tulevana lauantaina. Flanels kohtaa Urheilijat Konnevedeltä klo 15 sekä jyväskyläläisen SB Pommak X:n klo 17.

Sarjaa on pelaamatta kolme turnausta ja kuusi ottelua. Flanels on sarjakakkosena, jolta paikalta pääsisi nelosen karsintapeliin. Takana vaanivat pisteen päässä FCCP ja kolmen paunan päässä Nousu II. Sarjakärjessä ovat konnevetiset, eroa kolme pojoa.

Miesten peli on kauden edetessä hiljalleen asettunut raiteilleen, joten mahdollisuudet sarjanousuun ovat realistiset. Ukkoja on ringissä paljon, mutta lajipäällekkäisyydet ja muut poissaolot ovat pitäneet pelaavan rosterin jatkuvassa murroksessa.

Erityisseurantaan kannattaa ottaa ainakin hurjassa pistevedossa olevat herrat Pedro Hurri ja Kerenski Virtanen. Entä mitä tekee viime turnauksesta sivussa ollut Köpä Kuurne, jolla ainakin harkoissa on ollut maalivainu kohdillaan? Nuoriso-osaston pojista kannattaa nuorten flikkojen yms. fanien seurata ainakin Ridge Keihäsniemeä, joka on lupaillut olevansa abi-viikosta huolimatta 30 minsan ”pronger-kunnossa” alakerrassa.

Aikautalut

18.2.2012 Joutsa
15:00 Flanels – KonnU
17:00 Flanels – SB Pommak X

Muita pelejä tahkotaan hallilla klo 11-19 välisenä aikana.

Paikalle on vapaa pääsy – kahviosta saatavilla känttyä yms. – tervetuloa!