Naisten joukkue uudistuu – haemme uusia pelaajia!

Flanelsin naisten joukkue etsii uusia pelaajia - liity rohkeasti mukaan hienoon porukkaan!
Flanelsin naisten joukkue etsii uusia pelaajia – liity rohkeasti mukaan hienoon porukkaan!

Flanelsin naisten joukkuetta uudistetaan voimakkaasti kaudelle 2015–2016. Haemme nyt useita uusia pelaajia kaikille pelipaikoille. Tavoitteena on koota n. 20 pelaajan runko, jonka tulevan kauden päätavoite olisi hitsautua joukkueeksi ja ajaa uudet pelaajat sisään. Kilpailulliset tavoitteet asetetaan erikseen, mutta päätähtäin menestykselle on pitemmällä aikajaksolla.

Olet etsimämme pelaaja esim. jos:

* Olet entinen sarjapelaaja, joka on pitänyt taukoa.

* Olet harrastepelaaja, joka haluaa ottaa uuden askeleen. Olet ollut mukana esimerkiksi Rouvasählyssä tai Flanelsin tyttöjen harrasteryhmissä tai jonkin muun seuran harrasteporukassa.

* Olet junioripelaaja, joka haluaa rinnakkaisedustuksella kokemusta naisten peleistä (harjoitusvaatimukset sovitaan erikseen ja sovitetaan järkeviksi).

* Olet nykyinen sarjapelaaja jossain muussa joukkueessa, joka haluaa mukaan tunnetusti mukavaan porukkaan.

* Tai olet muuten urheilullinen, innokas ja valmis sitoutumaan.

Kotipaikan toivomme olevan Joutsasta, Luhangasta, Hartolasta, Sysmästä, Toivakasta tai muusta lähikunnasta. Myös lähikaupungeissa opiskelevat tms. otetaan huomioon, kunhan riittävä yhteisharjoittelu saadaan sovituksi.

Pelikaudella harjoituksia on kahdesti viikossa, turnauksia on kauden mittaan noin kymmenen, joitakin harjoitusotteluita päälle.

Erityisenä toiveena on, että pystyisit osallistumaan lajiharjoitteluun kahdesti viikossa. Lisäksi laji ja etenkin loukkaantumisten välttäminen edellyttävät omatoimista oheisharjoittelua, esimerkiksi lenkkeilyä ja kuntasaliharjoittelua.

Lisätietoja voit kysyä alla mainituilta joukkueenjohtajilta. Ilmoittaudu mukaan jojoille 15.5.2015 mennessä. Kokoonnumme toukokuussa kahdelle pelikerralle pe 22.5. ja su 24.5., joihin on molempiin osallistuttava sekä uusien että vanhojen jatkavien pelaajien. Omatoiminen kesäharjoitusohjelma jaetaan tuolloin. Varsinainen harjoittelu alkaa heinäkuun lopulla.

15.5. jälkeen emme ota uusia pelaajia kuin poikkeustapauksissa. Toivomme tuolloin mukaan ilmoittautuvien myös sitoutuvan. Toki otamme huomioon mahdolliset avoinna olevat elämäntilanteet, esim. syksyn työ- tai opiskelutilanteet.

Huhtikuussa on vielä jokunen yksittäinen pelikerta, jolloin voi halutessaan käydä jo tunnelmiin tutustumassa (ajat jojoilta).

Rohkeasti mukaan – nyt on siihen erinomainen mahdollisuus!

Henna Järvinen, joukkueenjohtaja
040 736 2076
henna.jarvinen(a)flanels.org

Maiju Maunula, joukkueenjohtaja
maiju.maunula(a)flanels.org
0400 275 660

Haemme valmentajia naisille

Haemme myös uusia voimia naisten joukkueen valmennukseen. Flanelsin naisten joukkue on perinteisesti harjoitteluun ja tavoitteisiin hyvin sitoutunut ryhmä, joka on pystynyt kehittymään vuosi toisensa jälkeen. Valmentajia tuetaan ja koulutetaan Flanelsissa runsaasti, joten valmentajan itsensä kehittyminen on myös mahdollista.

Lisätiedot (valmentajahaku):

Jukka Huikko, valmennuksen ja kilpailutoiminnan vastaava
jukka.huikko(a)flanels.org