Naisten ja miesten kevätkauden 2. turnaukset viikonloppuna

Flanelsin miesten ja naisten edustusjoukkueiden sarjat jatkuvat tulevana viikonloppuna kevätkauden 2. turnausten merkeissä. Miehet pelaavat lauantaina Iitin Ravilinnassa ja naiset Hämeenkoskella.

Streng, Salmio ja Pölkki hirmuvireessä

Alkukaudesta hyvin pelannut, mutta niukkoja tappioita kokenut naisten joukkue sai joulun alla kotiturnauksessa uuden lentovaihteeen päälle. Joukkue on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Sarjan kakkossijaan, eli karsintapaikkaan on teoreettiset mahdollisuudet, mutta runkosarjan 3. sija on tasaisessa keskikastissa vielä hyvinkin saavutettavissa.

Joukkueesta on myös löytynyt uusia ratkaisijoita. Sisäistä pistepörssiä johtaa Ella Streng, jolle alkukauden 10 ottelussa on merkattu 4 maalia ja yhteensä 13 tehopistettä. Seuraavina sisäisessä pörssissä seuraavat maaliruiskut Hilla Salmio (7+1) ja Mirka Pölkki (6+2).

Hämeenkoskella Flanels kohtaa Savonlinnan Top Teamin sekä divarikarsintoihin sarjan kakkossijalle kärkkyvän Imatran Voiman. Syyskierrokselta Top Teamista tuli plakkariin reilu voitto ja Voimalle niukka 0-3-tappio. Sarjan tulospalveluun ja tilastoihin.

Enke kuumin pakki

Flanelsin miehet kokivat talvikauden avanneessa kotiturnauksessa niukan ja harmittavan 3-4-tappion Mäville, mutta sarjakakkosilta Kojooteilta niistettiin tasapelipiste. Sinänsä joukkue on viimeisestä viidestä pelaamastaan ottelusta neljässä napannut tasurin tai voiton, joten vähintäänkin ok-tasoinen liito on joukkueella päällä.

Nyt viikonloppuna vastaan asettuvat samoista sijoituksista sarjan keskikastissa taistelevat JPS-75 ja TuRaPo. Kummastakin Flanels nappasi voiton syyskaudella. Eroa sarjan kakkossijaan, eli viimeiseen karsintapaikkaan on 6 pinnaa ja otteluita on jäljellä 6. Mahdotonta kakkossijaa ei ole tavoittaa, mutta pistemenetyksiä se ei enää salli. Toisaalta ensi kauden sarjajärjestelyihin liittyy pientä epävarmuutta uuden Suomi-sarjan vuoksi, joten siksi panoksena on ehdottomasti paras mahdollinen runkosarjan sijoitus.

Flanelsin sisäistä pörssiä johtaa totuttuun tapaan Hurrin Vesku tehoilla 13 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. Puolustajien pörssiä johtaa ja samalla sisäisen pörssin kakkossijaa pitää hallussaan hyvävireinen Herman Enke 12 paunallaan (4+8). Tuukka ”Jr” Jussila on kolmosena, hän on 8 tosiasiassa pelaamassaan ottelussa paukuttanut tehot 5+6=11. Sarjan tulospalveluun ja tilastoihin.