Naisille voitto ja tappio Ylöjärveltä

Ensimmäinen peli KosByä vastaan oli alku kankeuden jälkeen hyvää salibandya. KosBy rankaisi ensimmäisessä erässä kolmesta keskialueen virheestä tehden niistä kaikista maalin. Flanelskin aukaisi maalitilin ensimmäisessä erässä Johanna Vilkmanin toimesta. Toisen erän Flanels aloitti 3-1 tappioasemassa, mutta tehtaili siinä maaleja peräti neljä kappaletta vastustajan rokottaessa taas virheistä yhden maalin verran. Maalintekijöinä kunnostautuivat Sanna Huoponen, Jenni Kärnä, Johanna Vilkman ja Mia Reponen.

Kolmannessa erässä paine siirtyi entistä enemmän vastustajan päätyyn ja maaleja syntyikin kolme kappaletta Mia Reposen, Sanna Huoposen ja Anne Pappisen toimesta. Kokonaisuutena peli oli Flanelsin hallintaa vastustajan rokottaessa virheistä. Tuomaritoiminnasta voi antaa erityismaininnan. Tuomarit antoivat pelata, mutta vihelsivät virhetilanteet johdonmukaisesti.

Toisessa pelissä sarjajumboa SC-Läsimäkeä vastaan Flanelsin peli hajosi täysin. Edellisen pelin vauhti ja tarkat syötöt olivat muisto vain. SC-Läsimäki sumputti keskialueen sekä maalin edustan saaden Flanelsin pelin täysin sekaisin. Vastustaja ei varsinaisesti rakentanut omaa peliään vaan hyökkäykset olivat yhden tai kahden naisen hyökkäyksiä, mutta silti riittävän tehokkaita. SC-Läsimäki tehtaili ottelussa kolme maalia Flanelsin yhtä vastaan. Flanelsin pelin ainoan maalin laukoi Henriikka Norola ylivoimalla. Flanels pelasi ottelussa 3 alivoimaa, joista joukkue saa ainoana osa-alueena puhtaat paperit. Tuomaritoiminta tässä ottelussa oli ankaraa, josta kertoo jäähyjen runsas lukumäärä.

Ylöjärven turnauksessa pelit sujuivat kaksijakoisesti. Ensimmäinen peli oli rentoa ja huolellista pelaamista, toisen pelin ollessa väkinäistä vääntämistä juoksuvoimaa etsiessä. Kotimatkalla bussissa monen suusta tuli sanat: ”ei se haittaa, jos hyvällä pelillä ois hävitty”, mutta tästä sisuuntuneena jatkamme treenaten kohti kotiturnausta.

Turnaustilastot

10.01.2010 Ylöjärven Liikuntakeskus
Flanels – KosBy 8-4 (1-3, 4-1, 3-0)
SC-Länsimäki – Flanels 3-1 (2-0, 0-1, 0-1)
peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Vilkman Johanna 2+1
Pappinen Anne 1+0
Riipinen Hanna 0+1 (2 min.)
Koskipalo Vanessa 0+0
Niinikoski Soile 0+2
Norola Henriikka 1+0
Laattala Annika 0+0
Huoponen Sanna 2+1
Niemi-Mara Minna 0+0
Maunula Maiju 0+0
Oksanen Sanna 0+0 (2 min.)
Reponen Mia 2+0
Kärnä Jenni 1+1 (2 min.)
Rantalainen Elina Mv 0+0

Ei kokoonpanossa
Hentinen Anna-Kaisa
Järvinen Henna
Pylkkänen Sini

Jatko

24.01.2010 Liikuntahalli Joutsa
10:00 KOO-VEE III – Flanels
19:00 Flanels – NoPSAkat