Naisilla tehot kateissa

Flanels-naisten saldona oli yksi tasapelipiste Forssasta. Lauantai sisälsi yhden huonon ja viisi hyvää erää, mutta tehot olivat pahasti kateissa.

Pirkkoja vastaan Flanelsin avauserä oli huono, erityisesti syöttöpelin tarkkuudesta ja huolellisuudesta löytyi sanomista. Toisen erän alussa Flanels petrasi ja pääsi mukaan otteluun. Ratkaisuksi muodostui, että maalipaikoilla Flanels ei onnistunut ja kun omissa soi muutaman puolustuspään virheen johdosta, niin Pirkat vei ottelun lopulta 3-5 Flanelsin kovasta loppukiristä huolimatta.

Toisen matsin Janakkalan Urbansia vastaan Flanels aloitti huomattavasti terävämmin ja peli kulki läpi ottelun joukkueen jokaisella jäsenellä. Ainoa harmituksen aihe oli, että tehot olivat avausottelun tapaan edelleen kateissa. Mia Reponen onnistui onneksi 1-1- ja 2-2-tasoituksissa, joten Flanels sai enemmän kuin ansaitun tasapelipisteen. Esimerkiksi toisen erän myllytyksessä oli paikkoja huomattavasti useampaan osumaan.

Kausi jatkuu joulukuun alussa Pirkkalassa, jolloin vastaan asettuvat Nokian Palloseura ja Classic Tampereelta. Flanelsin peli sinänsä on ollut melko hyvin raiteillaan kaikilla, mutta tehot ovat levänneet liiaksi ykköskentän harteilla. Siinäpä pohdittavaa ja ratkottavaa seuraavan kolmen viikon ajaksi. Pohjat ovat kuitenkin hyvät, joten mikäpä on harjoittelua jatkaessa.