Naiset Lappeenrannassa 28.11.

 

Yksi piste mukaan Lappeenrannasta

Naiset matkasivat Lappeenrantaan lauantaina 28.11. Ensimmäisessä pelissä Flanelsittaret  kohtasivat  Hatsina II. Hatsina täräytti avauserässä kaksi maalia, josta  joutsalaiset saivat voitonnälkänsä vain kasvamaan. Toista erää ehdittiin pelata viisi minuuttia, kun Kaisa Malin iski reikäpallon Hatsinan maalivahdin taakse Mia Reposen syötöstä. Vauhdikkaan erän lopussa Hatsina iski vielä maalin, joten kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli 3-1 Hatsinan hyväksi.  Tasoitusta lähdettiin hakemaan vimmatusti ja viimeistä erää ehtikin kulua vain 11 sekuntia kun Henna Järvinen veti viivasta pallon kohti maalia. Pallo jäi pomppimaan maalin eteen, josta kapteeni Reponen ohjasi pallon maaliin. Tiukkaa vääntöä ja paljon paikkoja oli erässä, mutta tasoitusmaali Flanelsittarilta nähtiin vasta muutama minuutti ennen ottelun päätöstä. Henttu Norola veti kohti maalia ja Marja Kuurne iski rystyllä pallon maaliin. Maaleja ei enää ottelussa tehty, joten  3-3 päättyi tämä hyvä taistelu.

 

Sarjakärki PHSB asteli vastaan päivän toisessa kamppailussa. Ensimmäisessä pelissä nähtiin loistavaa peliä flanelsittarilta niin hyökkäys- kuin myös puolustuspäässä, mutta toiseen peliin lähdettiin vieläkin astetta parempaa peliä pelaamaan. Ensimmäisen maalin tehtaili heti erän alkuun Kaisa Malin. Flanels kieputti peliä ja Reponen täräytti jälleen maalin. Erän loppuun vastustaja otti rangaistuksen , joten flanels pääsi kieputtamaan ylivoimaa. Ylivoimavaparista maali syntyikin, Mia Reponen tehonaisena syötti ja Henttu Norola toimi maalintekijänä. Ensimmäinen  erä takana ja tilanne 3-1 Flanelsille. Toinen erä jaksettiin taistella, vastustaja iski pari maalia ja flanels yhden. Kolmanteen erään lähdettiin Flanelsin johtaessa 4-3. Vaikka viimeinenkin erä jaksettiin taistella, kääntyi loppulukemiksi 6-4 lahtelaisille. Tänään oli onni lahtelaisten mukana peräti kolmen ”räkämaalin” kera. Joka tapauksessa hieno peli, pelillisesti kauden paras päivä, vaikka pisteitä ei kotiinviemisiksi enempää saatu.  Rva Reponen oli päivän tehokkain 2+3.

Tilastot

Liikuntakeskus areena, Lappeenranta

Flanels-Hatsina 3-3

PHSB-Flanels 6-4

 

Sarjataulukko

 

Kokooonpano

Reponen Mia 2+3

Malin Kaisa 2+1

Norola Henriikka  1+1

Pölkki Mirka 1+0

Kuurne Marja 1+0

Heino Johanna 0+1

Järvinen Henna 0+1

Laitinen Katariina0+0 2min

Vilkman Johanna 0+0

Reinikainen Inkeri 0+0

Harjula Fanny 0+0

Maunula Maiju 0+0

Pynnönen Meri, MV 0+0

 

Ei kokoonpanossa

Susanna Laurila

Orpana Katri

Salmio Pia

Löfgren Milli

 

Kentälliset otteluiden alussa

Takakolmiot:

Reponen (kh), Järvinen, Maunula

Norola (kh), Heino, Harjula

Laituriparit:

Malin- Pölkki

Kuurne-Vilkman

Reinikainen-Laitinen

Maalivahti: Meri Pynnönen

 

Jatko

Ennen joulua pelataan vielä Hatsina II vastaan harkkapeli Joutsan liikuntahallilla sunnuntaina 13.12. klo 18. Orimattilaan matkataan lauantaina 19.12.

 

MM