Naiset ja C1-pojat starttaavat kauteen ”leirillä”

Flanelsin naiset ja C1-pojat starttaavat kauteen 2012-2013 yhteisellä 27.7.-5.8. Joutsan liikuntahallilla järjestettävällä leirillä.

Kyse ei ole telttaleiristä, eikä ohjelmassa ole nuotioiltaakaan, vaan 10 päivään on ujutettu 6 harjoituskertaa ja päälle leiriottelu.

Leirin ”rehtorina” toimii Heikki Kosonen, joka on Flanelsin 93-ikäluokan entinen valmentaja. Nykyisin Heikki opiskelee luokaopettajaksi Turussa ja on TPS:n valmennusorganisaatiossa mukana. Viime kaudella hän oli TPS:n C2-poikien kanssa SM-sarjassa ja jatkaa edelleen samoissa tehtävissä.

Leirin ideana on saada kauteen eräänlainen tehostartti. Edelliskausilla on nähty pahanakin ongelmana, kun pelaajien väliset erot alkukauden harjoitusmäärissä näkyvät ja tuntuvat: kun pitäisi mennä jo vaativampiin asioihin, ottaa osa vielä tuntumaa. Nyt tämä siis pyritään välttämään.

Leirin ohjelma ja aikataulut on lisätty Nimenhuutoon. Ohjelmaa tarkennetaan viimeistään leirin alkaessa. Varsinainen säännöllinen treenaaminen salissa alkaa vasta n. pari viikkoa leirin jälkeen.