Myös D1:lle pronssia Mikkelistä

D-pojat pelasivat alkusarjan kahdessa kolmen joukkueen lohkossa. Otteluaika oli 1 x 25 min. Flanels sai ensiksi vastaansa NST:n Lappeenrannasta. Oranssipaidat uinuivat sievästi 10 ensimmäistä otteluminuuttia ja siinä tuutiessa NST karkasi jo kolmen maalin johtoon. Sitten alkoi Flanelsin orkka vähitellen heräillä, mutta todellista taistelua nähtiin vasta pelin viimeisillä minuuteilla: Flanels nousi sähäkästi 2-5 tappioasemasta tilanteeseen 4-5. Mieletön painostus oli päällä ja tasoitus roikkui ilmassa, kunnes NST onnistui lyömään lopullisen niitin Flanelsin pelatessa lopussa ilman veräjänvahtia. Loppulukemat näin 4-6 NST:n hyväksi. Tasuri olisi tiennyt lopulta finaalipaikkaa Flanelsille, mutta koska se ei nähnyt päivänvaloa, niin loppuillasta taisteltiin sitten pronssista.

Tätä ennen piti kuitenkin selvittää alkulohkon toinen vastustaja, joka oli turnauksen isäntäseuran Hatsinan D98-pojat. Tämä peli oli piis of nakki: Hatsinan pojat jäivät totaalisesti Flanelsin jyrän alle ja peli päättyi melkoisen maalikimaran päätteeksi 13-0 Flanelsin voittoon.

Pronssista kamppailtiin Otavassa majailevan Obelixin kanssa. Flanels sai hyvän alun: kolmessa minuutissa tilanne oli 2-0. Sitten myös Obelix onnistui, minkä jälkeen mentiinkin aika sekavissa tunnelmissa jonkin aikaa. Ottelun puolivälissä Flanels johti 3-2 ja sai jäähyn, jonka aikana Obelix ei kuitenkaan onnistunut maalaamaan. Flanels sen sijaan heilutti heti jäähyn jälkeen vastustajan verkkoa ja teki sen vielä kerran ihan matsin lopussa. Näin ottelu 5-2 Flanelsille ja pronssipokaali tyytyväisille pojillemme muistoksi. Ja ihan ansaitusti.

Flanelsin D1:ssä Mikkelissä pelasivat Onni Långström (5 maalia), Tuukka Jussila (4), Lari Nikkanen (3), Asatur Ahonen (3), Juho Kärnä (2), Topi Mällönen (2), Juuso Järvinen (2), Herman Enke (1), Juuso Polvilampi, Jiro Heino ja Ville Oksanen. Maalissa oli NST-pelissä Jere Dammert ja muissa matseissa Aleksi Luri. Syöttöpisteitä ei saanut täysin luotettavasti kirjattua ylös, mutta se voidaan todeta, että Larille kertyi 7 syöttöpistettä ja Onnille 4-5 (nämä suurimmat syöttötehot).

Joukkueen peluuttamisesta vastasi Pekka Hahtala.

Nyt ovat kevään 2011 ja tämän kauden pelit D1:n osalta paketissa. Kaikkiaan 10 turnausta takana. Jo tässä vaiheessa kiitokset pelimiehille ja muille mukana olleille! -mn