MyClubin käyttäjätunnukset uusitaan to 22.3. alkaen – lue täältä ohjeet

Flanels ry:n käyttämä jäsentietopalvelu ja toiminnanohjausjärjestelmä MyClub uudistaa käyttäjätunnukset torstaista 22.3.2018 alkaen. Tämä vaatii toimenpiteitä kaikilta MyClub-käyttäjiltä to 22.3. alkaen (ei onnistu ennen sitä).

Mene sivulle https://flanels.myclub.fi/ ja valitse toiminto ”Ota jäsentilisi käyttöön MyClub ID:llä”.

Muutokset ovat osa järjestelmän uudistus- ja kehitystyötä, jolla helpotetaan tulevaisuudessa mm. useiden lajien hallintaa MyClubissa. Uudistukset liittyvät myös tulevaan GDPR-tietosuoja-asetukseen ja sen vaatimuksiin järjestelmissä.

Tämän myötä vanhat tunnukset poistuvat käytöstä ja tilalle otetaan käyttöön ns. MyClub ID -tunnukset. Rekisteröityneille, eli nykyisille käyttäjille tämä onnistuu kirjautumissivulle to 22.3.2018 ilmestyvän linkin kautta.

Alle 13-vuotiaat lapset palvelun käyttäjinä

Alle 13-vuotiaat lapset eivät voi luoda myClub ID -käyttäjätiliä itse. Mikäli vanhemmat haluavat, että lapset voivat hallinnoida myös omaa jäsentiliään, voi lapsen vastuullinen huoltaja luoda alaikäiselle oman myClub ID:n ja liittää sen jäsentilille. Lapsen huoltaja hyväksyy myClub ID:n käyttöehdot ja alaikäisen puolesta.

Huom! Flanels ry on perinteisesti edellyttänyt kaikilta alle 18-vuotiailta toiminnassa mukana olevilta perhejäsenyyttä, eli myös vanhemmat liittyvät / ovat liittyneet seuran jäseniksi. Siksi myös vanhempien jäsentietojen on oltava MyClub-palvelussa.

Ohjeet

Toimintaohje MyClub ID -käyttöönottoon:
– Rekisteröityneet käyttäjät, katso kohta 2
– Uudet käyttäjät (= joilla ei MyClub-tunnuksia), katso kohta 1

Toimintaohje, miten vanhemmat hallinnoivat lasten/lapsen jäsentiliä