MyClubin jäsenlaskutus toimii normaalisti ja tiedot ovat ajantasalla

Flanels ry:n käyttämän jäsenpalvelu MyClubin sisältämä jäsenten laskutustoiminta toimii nyt normaalisti. Myös vanhoja laskujen tilaa koskevat tiedot ovat nyt ajantasalla.

Ongelma paljastui jo aiemmin talvella, mutta sen selvittely ja korjaaminen osoittautui isotöiseksi. Vika on perua jo loppukeväältä 2018, kun eräs Flanels ry:n palveluntuottaja oli – ilmeisesti inhimillisen erehdyksen tai väärinkäsityksen johdosta – katkaissut viitesiirtoihin liittyvän palvelun. Tämä havaittiin kuitenkin vasta talvella 2019, kun ensimmäiset kautta 2018-2019 koskevat laskut erääntyivät.

Ongelma ei kuitenkaan liity Flanels ry:n jäsenpalvelu MyClubin eikä sähköisen taloushallintopalveluun ProCountorin palveluntuottajiin, vaan kolmanteen palveluntuottajaan. Flanels ry:n hallitus on puolestaan maanantaina 13.5. päättänyt hakea ko. palveluntuottajalta korvausta selvitys- ja päivitystyöstä aiheutuneista vahingoista.

MyClubin laskutuihin liittyvät toiminnot on saatu toimintaan toukokuun alussa ja tiedot kaikkinensa ajantasalle 9.5. mennessä.

Loppuvuotta 2018 ja alkuvuotta 2019 koskevat maksusuoritukset puolestaan jouduttiin kirjaamaan järjestelmään osin manuaalisesti, joten tarkastuksista huolimatta päivityksiin liittyy virheen mahdollisuus. Mikäli jäsen havaitsee virheen, esim. järjestelmässä on lasku avoinna tai maksettu, tai summa on väärä, lähetä asiasta sähköpostia toimisto(a)flanels.org.

Lisätiedot:
Pekka Huikko, pj.
pekka.huikko(a)flanels.org