MyClub-ohje

Flanels ry käyttää MyClub-jäsentietopalvelua ja sen ominaisuuksia lukuisiin eri toimintoihin. Sähköinen, moderni järjestelmä vapauttaa vapaaehtoisten seuratoimijoiden panosta käytettäväksi varsinaiseen toimintaan. Siksi on erittäin tärkeää, että jäsenet käyttävät MyClub-palvelua aktiivisesti. MyClubia käytetään mm.

  • sisäiseen tiedotukseen
  • harjoituksiin, vuoroille ja tapahtumiin ilmoittautumiseen
  • tilastointiin
  • laskutukseen
  • seuratoimijoiden ja seuratoiminnan toiminnanohjaamiseen
  • eräisiin kriisi- ja varautumistoimiin (esim. pelaajan loukkaantuminen ja vanhempien yhteystietojen etsiminen)

MyClubille on oma kirjautumissivu verkossa osoitteessa flanels.myclub.fi. Pysyvä linkki löytyy myös flanels.org-sivustolta seura-alalehden alta.

Liityttyäsi MyClubiin seuraa ja käytä sitä aktiivisesti.

Ohje – uudet käyttäjät

Mene flanels.myclub.fi-osoitteeseen. Sivun alalaidasta löytyy kohta ”rekisteröi uusi jäsentili”. Seuraa tämän jälkeen ohjeita.

Mikäli kyse on alle 18-vuotiaasta juniorista, tulee jäseneksi liittyä (ja luoda jäsentili) niin lapselle kuin kaikille / molemmille vanhemmille ja huoltajille.

Alle 13-vuotiaat eivät voi luoda jäsentiliä itse, vaan vanhemman tulee luoda se.

Jäsentilit voi yhdistää siten, että niitä voi hallinnoida esimerkiksi vanhemman tunnuksilla. Tämä on suositeltavaa, kun kyse on juniori-ikäisistä. Tätä varten löydät palveluun kirjauduttaessa toiminnon ”liitä uusi jäsentili”.

Saat opastusta tarvittaessa ryhmien toiminnan alettua.

Uudet käyttäjät – ryhmiin liittyminen

Oleellista on, että rekisteröidyttyäsi liityt myös oikeisiin toimintaryhmiin. Kilparyhmissä mukana olevien on oman kilparyhmän lisäksi liityttävä myös harrasteryhmään.

Liittyminen tapahtuu kohdassa ”omat tiedot”, joka löytyy etusivulla olevan oman nimen alta olevasta valikosta. Omat tiedot -sivulla on listattuna kaikki ryhmät.

Ryhmään liittymisen lisäksi sinun tulee myös valita oikea rooli / status itsellesi. Näitä ovat esimerkiksi pelaaja tai juniori-ikäisen vanhempi.

On erittäin tärkeää, että juniori-ikäisten vanhemmat ovat ryhmiin liittyneenä oikeilla statuksilla!

Ohje – vanhat käyttäjät – eikö tili toimi

Syynä on todennäköisesti se, että et ole viime keväänä luonut uutta MyClub ID:tä, kun järjestelmää päivitettiin. Tätä varten löydät ohjeet täältä, kts. kohta 2. Apua saat myös Flanelsin tiedotteesta keväältä.

Palveluun kirjaudutaan siis antamallasi sähköpostiosoitteella (jos em. MyClub ID on keväällä otettu käyttöön). Mikäli olet unohtanut salasanan, on sitä varten palauttamistoiminta kirjautumissivulla.

Muissa tapauksissa ota yhteyttä ryhmien ohjaajiin tai muihin seuratoimijoihin.