Muistutuslaskuja ja puuttuvia jäsentietoja

Flanelsin laskutusorganisaatio on laittanut liikenteeseen syyskauden laskutusta koskevia maksumuistutuksia. Tässä vaiheessa muistutuslaskuihin on lisätty 5 euroa, jolla katetaan muistutuksesta syntyvät ylimääräiset laskutuskulut (laskutus- ja maksunvalvontapalvelut ovat ostopalvelu seuralle).

Lasku toivotaan maksettavan eräpäivään mennessä, mutta myös jako osiin on mahdollista. Yhteydenotot tarvittaessa omaan joukkueenjohtajaan (kilpa), ryhmän ohjaajaan (harraste) tai toimisto(a)flanels.org.

Puuttuvia jäsentietoja

Laskutusorganisaatio on käynyt läpi myös seuran jäsentiedot ja verrannyt niitä osallistujalistauksiin. Jäsentiedot tarvitaan, jotta laskutus ja muu tilastointi onnistuu. Kilparyhmien jäsentiedoista puuttuvat ovat saaneet muistutusta jäsentietojen antamisesta viikolla 6 ja harrasteryhmissä vastaava info jaetaan viikolla 7.

Jäsentiedot annetaan sähköisesti täällä, mikäli ne ovat vielä antamatta.

Kausimaksujen loppuerät ja uusien kausimaksut

Kilparyhmien kausimaksujen loppuerien laskutus alkaa viikolla 8. Samalla laskutetaan myös ne harrasteryhmien osallistujat, jotka ovat tulleet mukaan syksyn laskutuskierroksen jälkeen.