Miesten vire vielä hakusessa

Flanelsin miesten kausi jatkui jo tutuksi tulleella Keljonkankaan koululla. Ohjelmassa oli jälleen kaksi peliä. Pelit olivat kovin erilaisia, mutta lopputulos kovin samanlainen. Tällä kertaa kotimatkalle lähdettiin ilman pisteitä.

Ensimmäisen pelin vastus oli tuttu jo takavuosilta: Happee III eli konkariosasto. Vanhan hyvän ajan Happeen peliä voi ihailla vaikkapa tästä nostalgisesta jutusta: https://paakallo.fi/2016/02/maalivahti-teki-historiaa-muistatko-taman-ihmemaalin/. Lyhykäisyydessään ottelun meni niin, että Happee teki ensimmäiseen erään 4 maalia, toisessa Flanels kavensi yhdellä ja kolmennessa Happee viimeisteli lukemat 5-1. Lopputuloksesta voi jo sanoa maalinteon olleen suurin ongelma. Paikkoja oli, ainahan niitä on.

Samuli Virlander tietää roolinsa ja hoitaa antaa tolppien hoitaa omansa. Kuva Jonna Keihäsniemi

Toisessa pelissä monilajiopiskelijajoukkue Liikunnan Riemu toi kentälle nuoruutta ja suuria tunteita. Peli oli tasainen, maalinteossakin onnistuttiin. Samuli Virlanderin huippuotteet antoivat mahdollisuuden voittaa, mutta loppuun asti ei vire kantanut. Kolmanteen erään lähti Flanels maalin takaa, mutta lopussa kaksi takaiskua vei pisteet.

Alkukausi on ollut vaikea, mutta se tiedettiin, kun kovemmalle tasolle noustiin. Pelit ovat kovempia, mutta myös hauskempia. Pelaajien roolitus on tuottanut yllättävän paljon haasteita. Kausi on kuitenkin vielä alussa ja lehti vasta tippumassa puusta.

Linkki tulospalveluun: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/412!sb2023ss/group/4/

Kokoonpano:

#1 Virlander, S. (mv.)
#7 Enke, H. (p.)
#8 Hurri, V. C (p./h.)
#17 Pesonen, V. (p.)
#18 Heinonen, N. (kh.)
#27 Kiiski, T. (p.)
#29 Röksä, S. (h)
#31 Tapper, A. (h./p.)
#32 Vesalainen, J.-P. (h.)
#62 Suuronen, I. (kh.)
#69 Kuurne, K. (h.)
#97 Laitinen, I. (h.)