Miesten kausi käynnistyi

Viime kauden päätteeksi nelosdivariin nousseiden miesten kausi alkoi kotiturnauksella. Aloitetaan kuitenkin kesän jälkeen faneja kiinnostavalla kysymyksellä: mitä uutta? Eipä paljoa. Tulospalvelua on jälleen menty sorkkimaan ja miniturnaukset trendaavat. Joutsassakin joukkueita oli paikalla vain kolme. Joukkueessa muutoksia ei ole paljoa tapahtunut. Tässä kohtaa perinteisesti ei vielä kaikkiin viime kauden pelaajiin olla saatu edes kontaktia, mutta Jiro Heinon kerrotaan muuttaneen pääkaupunkiseudulle ja Aapeli Karppinen on astunut varusmiespalvelukseen. Uusia pelaajia ei vielä tässä kohtaa julkaista, mutta kulisseissa kuhisee. Kauden tavoitteeksi on asetettu maltillinen sarjapaikan säilyttäminen.

Uutta uudelle kaudella tietysti myös pelipaidat! Kuva Jonna Keihäsniemi

Ensimmäisen turnauksen molemmat vastustajat olivat Flanelsin tapaan sarjanousijoita eli tuttuja viime kaudelta. Toisin sanoen yllätyksiä ei pitänyt tulla, mutta toisin kävi. Ensimmäisessä pelissä FCN piti kotijoukkuetta suorastaan pilkkanaan ollen kaikilla osa-aluilla parempi. Peli päättyi 10-2 eikä sitä tarvitse sen enempää muistella. Heti perään FCN pyöritteli Köntystä vielä kovemmin päättäen ottelun ennenaikaiseen 12 maalin eroon kolmannen erän alussa. Lari Nikkasen joukkueelta siis erittäin vakuuttava aloitus.

Peli oli paikoin vauhdikasta. Kuva Jonna Keihäsniemi

Flanelsin ja Köntyksen välinen ottelu olikin sitten kotijoukkueen hallintaa. Liekö Köntys masentui edellisestä tappiosta, mutta oranssipaidat löysivät tekemiseen varmuutta ja loppulukemat lopulta 8-1. Köpi Kuurne nakutteli 5 tehopistettä.

Tässä vielä siloposket kaudelle 2023-24

Ensimmäisten otteluiden perusteella ei sarjan tasoa voi vielä kuvailla. Seuraava turnaus on parin viikon kuluttua ja silloin tutustutaan uusin kilpakumppaneihin.

Kokoonpano:

#1 Virlander Samuli (mv)
#7 Enke Herman
#8 Hurri Vesa (c)
#17 Pesonen Ville
#18 Heinonen Niko
#27 Kiiski Tatu
#29 Röksä Samuli
#31 Tapper Aatu
#32 Vesalainen Juha-Pekka
#62 Suuronen Ilari
#65 Ollikainen Teemu
#69 Kuurne Kari
#97 Laitinen Ilmari