Miesten kausi jatkui

Seuraava turnaus pelataan lokakuun lopussa samassa paikassa. Silloin vastaan asettuukin edellä mainittu Nikkanen, joka varmasti haluaa näyttää parhaita harhautuksiaan vanhoille pelikavereille.

Kuten moni varmasti muistaa, päättyi edellinen raportti yllä lainattuun profetiaan. Ja todellakin, lokakuun lopulla oltiin jälleen Keljonkankaalla.

Aamupeli, odotettu kohtaaminen FCN:ää vastaan. Pannukakku. Pelin hallinta oli kenties hienoisesti Flanelsilla ja painopiste vastustajan päädyssä, mutta se ei auta, jos hyökkäyspeli on tehotonta ja puolustaminen löysää. Kaksi erää roikkuivat joutsalaiset mukana, mutta kolmannessa erässä ei enää. Loppulukemat 6-10 ja pisteet Lari Nikkasen reppuun.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284157/yhteenveto

Kaksi kovaa, Nikkanen vs. Röksä. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Pelien välissä oli kaksi tuntia aikaa puida uusia kuvioita. Jotain kenties keksittiin tai löydettiin muita ihmelääkkeitä. Joka tapauksessa peli Kokoa vastaan illan huipentavassa klo 15 ottelussa oli täysin eri planeetalta. Tiukka puolustus ja maalivahti Samuli Virlanderin loisto-otteet antoivat Flanelsin voiton avaimet. Viimeiset naulat Koko-arkkuun iskivät ottelun lopulla Kari Kuurne kauniilla rannarilla yläpesään täydestä juoksusta sekä Samuli Röksä vielä naatiskellen tyhjiin. Loppulukemat 3-6 Flanelsille.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284142/yhteenveto

Kari. Kuva: Jonna Keihäsniemi.

Kaksi pistettä siis jälleen. Tasaisessa sarjassa pelattiin pelejä ristiin ja kaikki on vielä auki. Parin viikon päästä jatketaan Uuraisilla.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/9096/10124/2022-2023/otteluohjelma

Kokoonpano:

Laitahyökkääjät:

J. Heino (1. peli)
T. Jussila
K. Kuurne
V. Pesonen (2. peli)
S. Röksä
A. Tapper (2. peli)

Keskushyökkääjät:

N. Heinonen
I. Suuronen

Puolustajat:

H. Enke
J. Heino (2. peli)
V. Hurri (C)
T. Kiiski
V. Pesonen (1. peli)
A. Tapper (1. peli)