Miehille voitto ja tappio avauksesta

Flanelsin miehet aloittivat sarjapelit lauantaina Killerillä. TiSu:sta joukkue otti 5-3-voiton ilman vaikeuksia, mutta FCCP:lle tuli 7-1-tappio kun jalkaa ei enää ollut.

Tiistain Suihkuvuoroa vastaan Flanelsilla riitti maalipaikkoja, sillä pelin hallinta oli joutsalaisilla. Tarvittavat maalit kuitenkin värkättiin melko näyttävienkin sommitelmien jälkeen.

Reilulla kahdella kentällisellä avausturnauksessa vääntänyt Flanels sai toiseen matsiin vain tunnin tauon. Enemmän olisi tarvittu, sillä vastassa oli palloa hyvin kontroilloinut ja terävästi liikkunut FCCP. Vastustaja värkkäsi pari maalia ekaan ja tokaan erään, kun Flanels tuhri omat paikkansa. Sinänsä ottelu oli hyvää vääntöä molemmissa päissä.

Juho Kuitunen pelasi maalissa hyvät ottelut. Pirteää oli myös Jari Kotimäen esitys. Jari teki paluun lajin pariin parin taukovuoden jälkeen.

Kausi jatkuu jo viikon kuluttua ja jälleen pelipaikkana on Killeri. Kimmo Virtanen loukkaantui, joten hänen pelaamisensa on vielä arvoitus. Muilla syillä estyneistä rivistössä nähtäneen todennäköisesti ainakin Arto Vainiomäki, Jakke Kosunen ja Olli Weijo, joten todennäköisesti koossa on laajempi rosteri.

Tatu Kiiski jatkaa pitkäaikaisloukissa, mutta ”jatkosopparin” tehneen Joel Lahden paluu saattaa tapahtua jo lähiviikkoina. Joel on potenut polvivammaa, mutta on jo ollut mukana treenivahvuudessa.

Turnaustilastot

24.9.2011 Killeri
Flanels – TiSu 5-3 (x-x, x-x, x-x)
Flanels – FCCP 1-7 (1-2, 0-2, 0-3)

Tilastot päivitetään

Jatko

1.10.2011 Killeri
11:00 Fiilis – Flanels
14:00 Nousu II – Flanels