Miehille täysi potti

Vitosdivarin alkusarjan viimeisen turnaus miteltiin luonnonkauniilla Hankasalmella. Parkettilattian kolina ja iloisesti pomppiva pallo toivat päivään oman mausteensa. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Flanels-ukot onnistuivat kairaamaan molemmista otteluista voitot ja täydet neljä pistettä. Helpolla se ei kuitenkaan tullut ja töitä jouduttiin tekemään ihan tosissaan.

Ensin vastaan tuli kiihkeä KoKo. Korkealta karvaava vastustaja antoi ihmettelemisen aihetta laittamalla heti alkuun pari maalia. Kimmo Nurminen kavensi kuitenkin maalin edestä ensimmäisen erän puolivälissä ja Flanels otti pelin haltuun. Kolmatta erää oli pelattu seitsemän minuuttia, kun tulostaulu näytti jo 6-3 johtoasemaa. Ilo ei ollut pitkäikäinen: kahden minuutin kuluttua peli oli jo 6-5. Loppu oli hienoa taistelua ja kovaa puolustamista Samuli Virlanderin ottaessa tärkeitä koppeja viimeisenä lukkona ja mainitsemisen arvoinen on myös kapteeni Vesa Hurrin puolittainen syöksyblokki, joka lähenteli jo akrobatiaa. Loppulukemat 7-6.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284138/yhteenveto

Joukkue joka auttaa maalivahtiaan. Kuva Jonna Keihäsniemi

Toiseksi vastassa oli kompaktin kokoonpanon Köntys. Ottelu päättyi Flanelsin 10-7 voittoon, mutta suoritus olisi voinut olla parempikin. Muutama maali suorastaan lahjoitettiin vastustajalle. Voitto on kuitenkin aina voitto eikä sovi liikaa kritisoida. Iloinen täytyy ennen kaikkea olla tehdystä kymmenestä maalista, se on varsin harvinaista herkkua. Papukaijamerkki Hurrille seitsemästä tehopisteestä, kova saavutus jälleen kerran.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284140/yhteenveto

Vesa Hurri ja Niko Heinonen olivat alkusarjassa hyvässä pistetahdissa. Kuvat Jonna Keihäsniemi

Kahden voiton myöstä miehet kipusivat lopulta sarjassa kolmannelle sijalle ja siirtyvät ylempään jatkosarjaan! Sarja oli lopulta hyvin tasainen viiden parhaan joukkueen ollessa vain neljän pisteen sisällä. Joukkueen sisäisen pistepörssin voiton jakavat Vesa Hurri (8+9=17) ja Niko Heinonen (6+11=17). Ylemmässä jatkosarjassa päästään matkustamaan aina Saarijärvelle ja Viitasaarelle asti, joten ainakin Hartolan miehet ovat ihmeissään uusista maisemista. Seuraavat pelit 21.1. juurikin Saarijärvellä.

Alkusarjan tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/9096/10124/2022-2023/paivan-ottelut

Jatkosarja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/9870/10934/2022-2023/otteluohjelma

Kokoonpano

Hyökkäysketjut
K. Kuurne – N. Heinonen – V. Hurri (C)
V. Pesonen – I. Suuronen – K. Nurminen

Pakit
T. Kiiski – A. Karppinen – T. Ollikainen

Maalissa S. Virlander