Miehille tärkeät voitot

Flanelsin miehet väänsivät lauantai-illan kamppailuissa kahdesti tärkeän 7-3-voiton. Flanels nousi sarjakakkoseksi karsijan paikalle.

Avausottelussa vastassa oli Tiistain Suihkuvuoro, joka oli Joutsassa matkassa laajalla kokoonpanolla – kuin myös isäntäjoukkue Flanels. Ottelu oli tasaista vääntöä alusta loppuun.

Ratkaisu nähtiin päätöserässä. Flanels tiivisti maalin takaa-ajossa kahteen kentälliseen ja sai heti onnistumisia. Saippuavesien pyyhkimisessä lattialta kunnostautuivat maalintekijöinä Joel Lahti (3), Kimmo Virtanen (2) ja Riku Keihäsniemi (2).

Toinen kamppailu FCCP:stä vastaan oli ns. kolmen pisteen kamppailu, sillä vihulainen oli pisteen edellä sarjakakkosena ennen Flanelsia. Ottelusta muodostui kahden väsyneen joukkueen taistelu, sillä päivän aiemmat kohtaamiset olivat verottaneet kumpaakin osapuolta.

Tyylipisteitä ei siis tässä kamppailussa jaettu, mutta Flanelsin miehet raastoivat ja taistelivat sen minkä jaksoivat – ja tulosta tuli. Ottelun käännekohtia olivat mm. Petu Hurrin ”Jim Martinsen” -torjunta/blokki omassa päässä ja sen jälkeen vastahyökkäyksestä maalivahdin kaatamana ilmasta tehty osuma. Melkoista taidetta oli myös Pekka Soilu kääntämä vastahyökkäys, jossa Soilu nosti jalalla puoleen kenttään ja tavoitti pitkällä ristisyötöllä takatolpalle kovalla jalalla nousseen Kerenski Virtasen, joka yhdellä kädellä ohjasi pallon pömpeliin.

Huomionarvoista oli, että tälläkin kertaa Flanels oli liikkeellä liki kolmeen kentälliseen riittävällä materiaalilla, mikä olikin edellytys sille, että voimavarat riittivät kahteen voittoon. Erinomaista taistelua joka ukkelilta!

Flanels otti turnauksesta plakkariin nyt 4 sarjapistettä ja nousi sarjakakkoseksi. FCCP vaanii pisteen takana ja Konneveden Urheilijat ovat 3 edellä. Sarja jatkuu parin viikon kuluttua Killerillä, jossa on ohjelmassa yksittäinen ottelu SC Luppoa vastaan.

Myös yleisöä oli jälleen mukavasti Joutsan liikuntahallilla. Avausottelussa lehterillä oli toisen ottelun alkaessa 92 henkeä. Päätöskamppailussa väkeä oli samaan aikaan kolme enemmän.

Turnaustilastot

7.1.2012 Joutsan liikuntahalli
Flanels – TiSu (x-x, x-x, x-x)
Flanels – FCCP 7-3 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
Päivitetään…
Juho Kuitunen (mv.), 0+0, 90 pmin, 6 pm.

Ei kokoonpanossa
Teemu Sipiläinen, loukkaantunut
Jaakko Palvaila, terve – matkoilla
Riku Gyldén – matkoilla
Henry Suuronen, terve – muuttomiehenä
Jarkko Kosunen, terve – fudista

Kentälliset TiSu-ottelun alussa

Hurri – Weijo – Virtanen
Keihäsniemi – Nyberg

Lahti – Suomalainen – Kiiski
Keihäsniemi – Huikko

Kuurne – Vainiomäki – Kotimäki
Soilu – Mutkala

Kentälliset FCCP-ottelun alussa

I Hurri – Keihäsniemi – Virtanen
II Lahti – Suomalainen – Kiiski
III Kuurne – Vainiomäki – Kotimäki

1. Soilu – Mutkala
2. Huikko – Nyberg

Jatko

21.1.2012 Killeri
12:00 SC Luppo – Flanels