Miehille tärkeät 3 paunaa

Flanelsin miehet ottivat tuikitärkeät 3 sarjapistettä lauantaina Palokasta. O2:sta kirjattiin 5-4-voitto, Konneveden kanssa 6-6-tasapeli.

Palokkaan Flanels lähti jälleen kapealla parin kentän rosterilla, kun pelaajia oli iso liuta sairastuvalla ym. syiden vuoksi sivussa ja mm. Tatu Kiiski oli naisten matkassa Tampereen suunnalla valmennustehtävissä. Taktiikaksi valittiin matala karvaus, tiukka puolustus ja kovat vastaiskut.

Avausottelussa O2:sta vastaan Flanels oli hienoisesti niskan päällä läpi ottelun, mutta silti vääntö pysyi tasaisena loppuhetkille. Näin silti, vaikka toisessa erässä saumat olisi ollut päästä kunnon karkumatkallekin. Valittu taktiikka toimi, joten täydet 2 sarjapistettä ihan ansaitusti, vaikka lopputulos olikin niukka 5-4.

Toisessa pelissä vastustaja Konneveden Urheilijat oli avauserässä selkeästi aktiivisempi osapuoli, joskaan hätää Flanelsilla ei ollut. Liekö jalka painanut, mutta tässä ottelussa vastustaja pääsi tekemään neljästi maalin pienen puolustusnukahduksen seurauksena. Onneksi vastaiskupeli ja ajoittainen paine toivat tulosta ja Flanels nousi sillasta kahdesti tasatilanteeseen, mistä jälkimmäinen jäi lopputulokseksi 6-6.

KonnU-ottelu oli jälleen kerran paitsi fyysinen myös henkinen kunnon vääntö. Miehestä otettiin kunnolla mittaa siis kaikin keinoin. Kuuluisien makuupaikkalippujen jaossa kunnostautuivat tällä kertaa ainakin Ilari Ahonen, Pekka Soilu ja Riksa Gyldén.

Pelisuoritus oli kaikilla mukana olleilla varsin erinomainen. Tällä kertaa nostettakoon esiin Riku Gyldén (1+2), joka muutamassa viime turnauksessa on kerännyt ansaitusti isot minuutit ja ottanut onnistuneesti roolia joukkueen toisena johtavana sentterinä. Päivän tehokkain oli puolestaan Petu Hurri, jolle kirjattiin saldoksi 3 maalia ja 5 tehopistettä.

Saadut 3 sarjapistettä olivat Flanelsille tärkeät, sillä joukkue nousi nyt niukasti putoamisviivan päälle.

Turnaustilastot

Flanels – O2 Jkl II 5-4 (1-0, 4-3, 0-1)
Flanels – KonnU 6-6 (1-2, 4-3, 1-1)
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano

Hurri Vesa 3+2
Lahti Jon 4+0
Gyldén Riku 1+2
Vainiomäki Arto (c) 1+2
Ahonen Ilari 1+1, 2 min
Nikkanen Lari 1+1
Soilu Pekka 0+2
Långström Onni 0+0, 2 min
Heinonen Niko 0+0, 2 min
Kuitunen Juho (mv.) 0+0

Ei kokoonpanossa
Virtanen Kimmo, loukkaantunut
Weijo Olli, loukkaantunut
Kuurne Kari, loukkaantunut
Huikko Pekka, loukkaantunut
Kiiski Tatu, terve – valmennustehtävissä
Lahti Joel, terve – wp
Åkman Santeri, terve
Keihäsniemi Riku, futsal / armeija
Suomalainen Jaakko, futsal / armeija
Rantanen Niko, futsal / armeija

Kentälliset

Lahti – Gyldén – Långström
Nikkanen – Vainiomäki – Heinonen

Pakit:
Hurri, Ahonen, Soilu

Jatko

Flanelsin osalta sarja jatkuu 9.3. Palokassa, jolloin vastassa ovat Konneveden Urheilijat ja Blasters II. Sarjaa on jäljellä 2 turnausta ja 4 ottelua.