Miehillä voittopäätös

Flanelsin miesten joukkue päätti kautensa lauantain iltapelissä 2-10-voittoon TiSu:sta, joskin aamupelistä tuli 4-8-tappio Muuramelle.

Muurame on pelannut läpi kauden vahvasti ja taisteli sarjan kärkipaikasta, eli suorasta noususta neloseen tasapisteissä Diamondsin kanssa. Flanelsia vastaan Muurame oli terävä käännöissä ja kaksinkamppailuissa, tai sitten Flanels pelasi niitä lepsusti. Nämä tekijät paikkaamalla Flanels olisi kyllä taistellut voitostakin, mutta tämä on vain jossittelua. Muuramelle 8-4-voitto, joskin Diamonds tiettävästi vei suoran nousun, joten Yritys jatkaa karsintapeliin.

Iltaottelussa vastassa oli astetta heikompi liikkeinen Tiistain Suihkuvuoro. Kahden viisikon peluutuksesta Flanels siirtyi kolmeen hyökkäyskolmikkoon ja kahteen pakkipariin. Nyt jalkaa riitti ja TiSu oli lopulta vastaantulija. Erityisesti B-nuorten esitys oli mainio. Mm. ensikertalaiset Ike Ahonen ja Joel Lahti olivat joukkueensa parhaimmistoa.

Kausi on nyt ohi ja Flanels sijoittui n. ”puolivälin kieppeille”. Alkuoletus ehkä oli, että kaiken mennessä putkeen (= ei päällekkäisyyksiä) Flanels olisi notkunut korkeammallakin. B-poikien pelit menivät pahasti päällekkäin, joten nuoriso-osasto puuttui puolesta kauden turnauksia. Päätösturnauksen peliesitysten perusteella on selvää, että B-nuoria olisi tarvittu jokaisessa pelissä. He toivat peliin kokemuksen rinnalle paitsi taitoa myös paljon kaivattua jalkaa ja fyysisyyttä.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Flanelsissa kannattaa nyt pohtia, saataisiinko seurassa jalkeille jälleen parin vuoden tauon urheilullisesti ja tavoitteellisesti kova miesten joukkue. Pelaaja-ainesta siihen olisi, mutta se edellyttää harjoittelua, sitoutumista ja kovaa kilpailuhenkeä.

Jh

Turnaustilastot

26.3.2011 Joutsa
Flanels – MuurY 4-8 (x-x, x-x, x-x)
TiSu – Flanels 2-10 (x-x, x-x, x-x)
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Kuurne K.
Virtanen K.
Weijo O.
Lahti J.
Kiiski T.
Kosunen J.
Suuronen H. (vain TiSu-ottelu)
Juvonen M. (vain MuurY-ottelu)
Huikko P.
Soilu P.
Mutkala T.
Ahonen I.
Kosonen J.
Keihäsniemi R.
Hahtala J-P 2 pm., 45 pmin (TiSu-ottelu)
Kuitunen J. 8 pm., 45 pmin (MuurY-ottelu)

Ei kokoonpanossa
Saari T. (mv.)
Suomalainen J.
Sipiläinen T.
Vainiomäki A.

Kentälliset MuurY-ottelu

Virtanen – Weijo – Kuurne
Mutkala – Soilu
Kiersi Huikko, Juvonen

Kosunen – Lahti – Kiiski
Ahonen – Keihäsniemi
kiersi Kosonen

Kentälliset TiSu-ottelu

Virtanen – Weijo – Kuurne
Kosunen – Kiiski – Kosonen
Suuronen – Gyldén – Lahti

Soilu – Mutkala
Ahonen – Keihäsniemi

5. p. Huikko

Jatko

Virallisesti joukkue jää kesälomille, mutta pelivuorot jatkuvat kerran per viikko -tahtia kevään ajan. Päivästä ja ajasta tiedotetaan lähiaikoina.