Miehillä vahvaa tekemistä kotiturnauksessa

Miesten kauden neljäs turnaus pelattiin lumimyrskyn kuorruttamassa Joutsan liikuntahallissa. Kahden tasaisen tiukan ottelun jälkeen jatkettiin jo perinteiseksi muodostuneella linjalla eli plakkariin jäi voitto ja tappio.

Joukkue. Kuva: Jonna Keihäsniemi
Joukkuekuvasta puuttuu Samuli Röksä. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Aamupeli Hankaa vastaan oli omalla tavallaan Flanelsin kauden parasta peliä. Pallokontrolli oli vahvasti kotijoukkueella ja maalipaikkoja luotiin reilusti. Ainut asia, joka ei toiminut lainkaan, oli maalinteko. Peli näytti myös urheilun raadollisen puolen. Herman Enken ja Vesa Hurrin maalien jälkeen Flanels oli jo kahden maalin johdossa. Hyökkäyspään vapaalyönti, nopeasti pallo liikkeelle ja Samuli Röksän uskomattoman hienolla ohjauksella pallo verkon perille. Maali kuitenkin hylättiin ja seuraavasta hyökkäyksestä vastustaja kavensi pelin 1-2:een. Turvallinen kolmen maalin etumatka vaihtui hetkessä niukkaan johtoon. Tämän jälkeen ottelu jatkui tasaisena loppuun asti. Maalipaikkojen armoton tuhlailu kostautui pelin loppuhetkillä, kun hankasalmelaiset löivät vastahyökkäyksen päätteeksi voittolukemat 3-4 tulostaululle.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284130/yhteenveto

Aamupeli pelattiin valkoisissa. Edessä koko päivän vikkelästi liikkunu Aatu Tapper. Kuva: Jonna Keihäsniemi
Kimmo Nurminen ottamassa iskua vastaan. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Iltakamppailussa vastaan tuli kapealla kokoonpanolla matkassa ollut FCN eli se Lari Nikkasen joukkue. Kamppailu oli hyvin tasainen, vaikka pallokontrolli hienoisesti taisi olla Flanelsin puolella. Peli pysyi tasaisena myös molempien maalivahtien loistavien otteiden ansiosta. Lopulta maalin peli kääntyi tällä kertaa kotiinpäin. Helpolla se ei kuitenkaan tullut, siihen vaadittiin myös kovaa puolustamista hyvällä asenteella. Hurrin voitto-ohjaus Tatu Kiisken todella kovasta syötöstä sai yleisön villiintymään.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284135/yhteenveto

Ville Pesonen edessä, takana Tatu Kiiski. Kuva: Jonna Keihäsniemi
Se on siinä. Vesa Hurri tuulettaa, oikealla Teemu Ollikainen. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Kuten jo aiemmin todettu, neljännen kerran tällä kaudella tilille kilahti yksi piste. Erittäin tasaisessa sarjassa se tietää neljättä sijaa. Tästä on siis hyvä jatkaa joulun viettohon. Tammikuussa odottaa turnaus Hankasalmella.

Sarjan tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/9096/10124/2022-2023/otteluohjelma

Kokoonpano:

Laituriparit:
Hurri (C) – Jussila
Röksä – Tapper
Pesonen – Nurminen

Sentterit:
Suuronen
Heinonen

Pakkiparit:
Kiiski – Ollikainen
Enke – Heino