Miehillä 2 pisteen puhde

Flanelsin miehet avasivat tämän kauden pistetilin 7-9-voitolla Muuramen Yrityksestä, mutta Happee III vastaan tuli 6-2-tappio. Miesten 4. divisioonaa pelattiin sunnuntaina Joutsassa.

Yritys aloitti kovalla päätyprässillä ja sai Flanelsin rivit hetkeksi sekaisin. Toiseen erään Flanels teki hieman ketjusäätöä ja sitten homma alkoi luistaa tosissaan. Hyökkäyspäässä jälki oli näyttävää, mutta puolustuksessa sattui läpi pelin pientä lepsuilua, eikä ratkaisevaa eroa Yritykseen saatu niitattua. Lopussa eroa oli kuitenkin 2 maalia ja sarjan avauspisteet olivat tosiasia.

Toinen peli Happee III vastaan alkoi toisella tapaa, kun vihulainen pystyi pitämään palloa erinomaisesti ja teki pitkiä, itseasiassa hyvin pitkiä hyökkäyksiä Flanels-päädyssä. Flanels peitti hyvin, eikä pitkistä hyökkäyksistä sinänsä isoa harmia ollut. Se isoin harmi oli hyökkäyspäässä. Kakkonen ja kolmonen eivät oikein päässeet kunnon tekomestoille; ykkönen pääsi kyllä, mutta maalit jäivät tekemättä. Happee puolestaan iski ”pikkuhiljaa” maaleja, joten eroa lopussa 4 maalipisteen verran.

Arto Vainiomäen johtama ykköskenttä oli elementissään läpi turnauksen. Yritys-pelissä se vastasi 7 joukkueen 9 maalista ja kokopäivän saldona 8/11. Happee-pelissä ykkönen pystyi muista poiketen jatkuvasti myös hyvään hyökkäyspeliin. Muiden kentällisten osalta on edelleen jatkettava tuumausta, miten löytää pelin kaikilla osa-alueilla toimivimmat mahdolliset koostumukset – aineksia onneksi on.

Otteluasettelulla ei pitäisi selitellä, mutta Flanels joutui pelaamaan jälleen kotiottelunsa isolla aikaerolla, kun aamupeli oli klo 10 ja iltamatsi klo 19. Tämä näkyi kiistatta pienenä väsymyksenä, kun koko päivä sujuu odotellessa toista peliä. Kevään kahteen kotiturnaukseen tilanne onneksi korjautuu siten, että molemmat ottelut pelataan ns. prime time -aikaan illasta.

Turnaustilastot

Päivitetään

Kentälliset Yritys-ottelun alussa

Jon Lahti – Arto Vainiomäki – Niko Heinonen
Pekka Soilu – Ike Ahonen

Vesa Hurri – Tatu Kiiski – Jari Kotimäki
Riku Gyldén – Riku Keihäsniemi

Kari Kuurne – Jaakko Suomalainen – Olli Weijo
Pekka Huikko – Niko Rantanen

7. puolustaja Teemu Sipiläinen
10. hyökkääjä Kimmo Virtanen
11. hyökkääjä Ville Tarhanen

Kentälliset Happee-ottelun alussa

Jon Lahti – Arto Vainiomäki – Niko Heinonen
Vesa Hurri – Ike Ahonen

Kimmo Virtanen – Tatu Kiiski – Jari Kotimäki
Riku Gyldén – Riku Keihäsniemi

Kari Kuurne – Jaakko Suomalainen – Olli Weijo
Pekka Soilu – Niko Rantanen

7. pakki Pekka Huikko

Jatko

Sarja jatkuu 15.12. Vaajakoskella, jossa vastassa ovat O2 II ja Probelli.