Miehet sarjakärkeen

Flanelsin miehet nousivat V divisioonan sarjakärkeen kolmen lauantaina Vaajakoskella napatun pisteen turvin. Flanels voitti Nousu II maalein 6-1. Tasapeli tuli SC Lupon kanssa maalipistein 5-5. Pitkään sarjaykkösenä ollut Konneveden Urheilijat puolestaan otti Vaajakoskelta vain 2 pistettä, joten Flanels nousi tasapisteisiin ja kärjeksi keskinäisten pisteiden perusteella.

Avausottelu Nousu II vastaan sai hyvän alun. Ensinnäkin Flanels tekaisi pari maalia, kunnes avauserässä noin 10 peliminuutin jälkeen alkoi kunnon ilotulitus. Reilussa minuutissa Flanels hakkasi tauluun 4 lisämaalia ja näin ottelu ratkesi. Nousu petrasi loppua kohden, mutta onnistui vain kertaalleen maalinteossa.

Toisessa ottelussa SC Luppoa vastaan alku oli jälleen mainio. Flanels oli jo 5-1-johdossa, mutta tällä kertaa johto töpeksittiin. Luppo hiipi hiljalleen ja kiri johdon kiinni tasapeliksi 5-5. Sarjapiste oli kuitenkin tärkeä sarjatilanteen kannalta. Maalipaikkoja oli ottelun voittamiseksikin, mutta lisämiehiä ja siten lisäjalkaa olisi ehdottomasti kaivattu.

Vaajakosken turnauksen tehokolmikko oli Köpä Kuurne (4+1), Arto Vainiomäki (1+4) sekä Owe Weijo (3+0).

Flanels johtaa siis nyt sarjaa yhdessä Konneveden kanssa 28 pisteellä. Nousu II saumat kakkossijaan menivät, sillä joukkueella on plakkarissa 22 pistettä ja pelejä on jäljellä kaikilla vain 2. FCCP vaanii kärkikaksikkoa 4 pisteen takamatkalla. Kahdella voitolla Flanels varmistaa sarjavoiton ja suoran nousun. Piste varmistaa puolestaan vähintään sarjan kakkossijan, eli paikan nousukarsintaan. FCCP ja Konnevesi pelaavat keskinäisen pelin sarjan päätösturnauksessa Joutsassa, joten silläkin on vielä omat vaikutuksensa kärjen järjestykseen.

Turnaustilastot

3.3.2012 Vaajakoski
Flanels – Nousu II 6-1
Flanels – SC Luppo 5-5
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Kuurne Kari
Vainiomäki Arto (c)
Heinonen Niko
Soilu Pekka
Heinonen Niko
Weijo Olli
Lahti Joel
Gyldén Riku
Huikko Pekka
Sipiläinen Teemu
Kuitunen Juho (mv.)
Palvaila Jaakko (mv.)

Ei kokoonpanossa
Keihäsniemi Riku, loukkaantunut – alavartalon vamma
Suomalainen Jaakko, sairaus – infektio
Kotimäki Jari, terve
Virtanen Kimmo, terve – ralli
Kosunen Jarkko, terve – jalkapallo
Hurri Vesa, loukkaantunut – alavartalon vamma
Kiiski Tatu, terve – naisten turnaus
Nyberg Tommi, terve – moottorikelkkakisa

Kentälliset ottelun alussa

Kuurne – Vainiomäki – Heinonen
Soilu – Mutkala

Weijo – Gyldén – Lahti
Huikko – Sipiläinen

7. hyökkääjä Suuronen

Jatko

24.3.2012 Joutsan liikuntahalli
15:00 Nousu II – Flanels
19:00 Fiilis – Flanels