Miehet, M35 ja naiset: Toimitsijavuorojen jako alkaa

Toimitsijavuorojen jako kautta 2016-2017 koskien on käynnistynyt. Seuran toimintasuunnitelman mukaisesti Flanelsin aikuispelaajat sekä C-ikäiset ja sitä vanhemmat, vastaavat seuran kotiturnausten toimitsijatehtävistä periaatteella 1 vuoro per kausi. Näin on toimittu perinteisesti jo vuosia ja näin varmistetaan toimivat turnausjärjestelyt, joista olemme saaneet kiittävää palautetta vuosittain (kts. UKK täältä).

Tämän hetkisen arvion mukaan kullekin pelaajalle tulee yksi n. 5-7 h pituinen vuoro. Ne pelaajat, jotka ovat seuran valmentaja-, ohjaaja- tai joukkueenjohtotehtävissä, pyritään tehtävän sitovuus huomioiden joko vapauttamaan kokonaan tai osoittamaan heille lyhyt 2-3 h vuoro.

Toimitsijatehtävien erikoissivu löytyy täältä, jossa tässä vaiheessa on turnauskalenteri ja jonne myöhemmin päivitetään myös vuorojakoa koskeva esitys sekä lopullinen vahvistettu vuorolista. Sivulta löytyviä ohjeita ei vielä ole päivitetty tähän kauteen.

Toimitsijavuorojen jako etenee vaiheittain

Vaihe 1 – toiveiden ja esteiden kerääminen, päättyy 9.10.!
Pelaajat voivat esittää toimitsijavuoroja koskevat toiveet ja esteet turnauspäällikkö Henna Järviselle sähköpostitse henna.jarvinen(a)flanels.org sunnuntaihin 9.10. klo 18 mennessä. Myöhemmissä vaiheissa toiveita ja esteitä ei enää voida huomioida!

Vaihe 2 – esitys kommentoitavaksi
Em. perusteella laaditaan esitys toimitsijavuoroiksi, johon tulee vielä mahdollisuus kommentoida tai tehdä muutospyyntöjä mahdollisten virheiden yms. johdosta. Arvioitu aika kommenttiajalle on n. viikko 42.

Vaihe 3 – vahvistettu toimitsijavuorolista
Toimitsijavuorolista vahvistetaan viimeistään viikon 43 alussa. Tämän jälkeen toimitsijoiden on tehtävä mahdolliset muutokset itsenäisesti vaihtamalla muiden pelaajien kanssa. Tällöin vaihdoksista on informoitava turnausvastaavaa sekä huolehdittava mm. toimitsijakorttivaateiden tarpeesta.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Henna Järvinen, turnauspäällikkö
040 736 2076
henna.jarvinen(a)flanels.org