Miehet jatkaa nelosessa

Tulipahan käytyä Tampereella. Otettiin siis ensimmäisessä pelissä kuokkaan Steelerssin B-junnuilta ja poistuttiin paikalta. Vaikka tappio oli pettymys, kausi kokonaisuudessa oli ilman muuta positiivinen ja jo nousukarsintoihin pääsy oli joukkueelta loistava saavutus.

Steelers JSB III oli nopea ja taitava joukkue. Tuomarilinja oli hyvin salliva ja hyvä niin. Kiva oli pelata. Flanels oli kaksi erää niskan päällä ja paikkoja oli ratkaista ottelu, mutta tuhlailtiin. Kolmanteen erään lähdettiin johtolukemista 3-1, mutta 36. peliminuutti oli musta. Kolme omiin. Siitä noustiin vielä taistelemaan ja varsinaisen peliajan päätyttyä peli oli 5-5. Ja sitten se jatkoaikamaali. Voi pojat mikä ratkaisu tällaiselle pelille. Pallo siis kimpoili maalilla ja jälleen mainion pelin pelannut Aleksi Luri poimi pallon maaliviivan tuntumasta. Oli maali tai ei, ei maha mitään. Harmillinen päätös vain tärkeään peliin. Kehut ansaitsee tällä kertaa farmista nostetun Joel Lahden johtama hyökkäystrio, jonka laidoissa luutivat Tuukka Jussila ja Niko Rantanen. Kolmikko loi jatkuvasti vaarallisia tilanteita ja oli tekemässä suurinta osaa joukkueen maaleista. Täytyy myös kehua koko joukkueen asennetta ja joukkuehenkeä, oli tekemisen meininkiä. Kiva oli pelata.

Kuten todettu, kausi oli hyvä. Nousijajoukkueena sarjassa pysyminen oli ensisijainen tavoite. Rakennetaan tukevat perusteet ennen suurta menestystä. Syksyllä pelatut hyvät Suomen cupin pelit Nousua (2div.) ja Liikunnan Riemua (3div.) vastaan antoivat jo odottaa, että tullaan ainakin taistelemaan jokaisen pelin voitosta. Avausturnauksesta otettu täysi pistepotti vain vahvisti tätä käsitystä ja nuori valmentaja haaveili jo sarjan dominoinnista. Siitä eteenpäin pelin taso oli vaihtelevaa ja tulos saattoi olla ihan mitä vain. Loppukaudesta aurinko paistoi entistä useammin ja pelin taso nousi, kun rupes olee panosta. Tampereella satoi vettä.

Tällä kaudella joukkueen kokoonpano oli reilusti suurempi verrattuna muutamiin viime vuosiin, parhaimmillaan yli kolme kentällistä. Runko rakentui tutuista kaimaaneista höystettynä uusilla haastajilla. Koko kausi vedettiin hyvällä asenteella, treeneissä kävi hyvin porukkaa ja mentiin hyvällä fiiliksellä. Oltiin Joukkue. Mukana oli monta B-junioria, joista osa oli kauden lopulla jo isossa roolissa. Ja loputkin tulee vielä olemaan. Kovia poikia. Nyt voi taas hetken huilata ennen armottoman kesätreenin aloittamista. Eikä jäädä murehtimaan henkilökohtaisten maalitavoitteiden täyttymättömyyttä, aina on ensi kausi.

Kiva oli pelata. Kiitos.
-ilpo

 

Turnaustilastot

Tampere, miehet, nousukarsinta III-divisioonaan
Steelers JSB III – Flanels 6-5 ja. (1-1, 0-2, 4-2, 1-0)
Peliaika 3x15min tehoton

Tehopisteet

Lahti Joel 1+1
Soilu Pekka 0+2
Hurri Vesa 1+0
Kiiski Tatu 1+0
Långström Onni 1+0
Rantanen Niko 1+0
Ahonen Ilari 0+1

Kentälliset pelin alussa

I. Suuronen – Vainiomäki – Långström
Kuurne – H. Suuronen – Heinonen
Jussila – Lahti – Rantanen
+Heino

Pakit:
Hurri – Ahonen
Soilu – Kiiski
+Enke & Järvinen

Maalissa Luri, varalla Hahtala