Miehet heilutteli verkkoa

Sisä-Suomen V-divisioonan 22. lohkon pelit jatkuivat Jämsänkoskella. Paikkakunnalle vievä kapea, mutkitteleva ja syksyn kastelema tie arvelutti monia jo lähdössä, eikä sopivaa kuljettajaa meinannut löytyä. Tilanteen ratkettua oli päivän suurin haaste ratkaistu. Jäljellä oli vain pelit.

Turnauksesta sivussa olivat Niko Heinonen ja Ilari Suuronen. Kauden puolestaan vasta näin toisessa turnauksessa avasivat Tuukka Hentinen, Pekka Soilu ja Kimmo Virtanen. Jiro Heinon ja Aapeli Karppisen kauden avausta odotellaan vielä. Aapeli tosin pääasiallisesti keskittyy B-poikien 1-divisioonaan Happeen paidassa (linkki sarjan seurantaan: https://salibandy.fi/tulospalvelu/198/7482/8044). Koossa oli siis optimaalinen kokoonpano 10+2 pelaajaa. Kaksi maalivahtia, mitä ihmettä? Pitkään joukkuetta yksin harteillaan kannatellut Aleksi ”Luri-mokke” Luri on saanut Johannes Huuskolan vuosien tauon jälkeen jakamaan taakkaa kanssaan. Tervetuloa!

Uutisointia arkistojen kätköistä. Huuskola debytoi Flanelsin maalilla voitokkaasti kovassa paikassa vuonna 2016. Tuolloin joukkueen kapteenina toimi Arto Vainiomäki ja Jiro Heino teki voittomaaleja.

Ensimmäinen ottelu oli Samson Mulletsia vastaan. Ensimmäinen erä oli vielä numeroiden valossa tiukkaa pelin ollessa 1-0 Flanelsille, mutta heti toisen erän alkuun laitettiin uusi vaihde silmään ja tasaisesti maaleja naputtelemalla 10-1 voittoon.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/217155/yhteenveto

Toisessa pelissä vastassa oli kotijoukkue Jyry. Kaava oli sama, ensimäisellä erätauolla lukemat 1-1 ja loppuun voittolukemat 2-8.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/220191/yhteenveto

Vaikka lukemia voisi kuvailla jopa tylyiksi, vaatii vain kolme päästettyä maalia ennen kaikkea toimivaa puolustuspeliä ja maalivahtien onnistumista läpi ottelun. Vastustajan vedot saatiin ohjattua reunoille pitäen keskusta tiukasti tukossa. Päivän kovin maalintekijä oli Topi Jussila (5+0). Viiteen tehopisteeseen ylsivät myös Hentinen (4+1), Vesa Hurri (2+3) ja Kari Kuurne (2+3). Ilahduttavasti kaikki kenttäpelaajat pääsivät pisteille.

Sarja jatkuu 28.11. Jyväskylän Hipposhallissa.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/6895/7612

Kokoonpano:
Virtanen – Hentinen – Kuurne
Hurri – Kiiski

Jussila – Nikkanen – Röksä
Soilu – Enke

Maalissa Luri (1. peli) ja Huuskola (2. peli)