Mia Reposelle Charlie Trophy

repsaSalibandyseura Flanels on myöntänyt arvokkaimman vuosittain jakamansa tunnustuksen ”Charlie Trophyn” Mia Reposelle. Tunnustus luovutettiin Joutsassa pidetyssä vuosikokouksessa keskiviikkona 27. heinäkuuta. Charlie Trophy luovutetaan vuosittain seuratoimijalle, joka on mm. osoittanut esimerkkiä ja laajaa sitoutumista.

Päättyneellä kaudella 2015-2016 Reponen toimi Flanelsin E1-poikien, eli 2004-ikäluokan päävalmentaja toista kauttaan. Kausi sai ikimuistoisen päätöksen joukkueen voitettua haastajamestaruuden. Ennen kilpajoukkueen valmennuspestiä Reponen on toiminut useita vuosia saman ikäluokan harrastetoiminnan ohjaajana.

Mia Reponen on myös naisten joukkueen pitkäaikainen pelaaja ja kantava voimia. Hän on toiminut useita vuosia myös joukkueen kapteenina. Reponen on osaltaan pitänyt yllä erinomaista joukkuehenkeä, viime vuosilta muistetaan mm. tämän lukuisat ”roolihahmot” pelimatkoilla ja muilla riennoilla.

Pitkä lista muita palkittuja

Vuosikokouksessa luovutettiin myös muut vuosittaiset tunnustukset, mm. toimintaryhmien parhaat palkittiin (lista alla). Lisäksi seura luovutti standaarit 2000-ikäluokan mukana työskennelleille Aki ja Sanna Oittiselle sekä Sanna Oksaselle. Standaari luovutettiin myös K-Supermarket Joutsalle / ET-Eväskori Oy:lle, kiitokseksi yhteistyöstä Hartolan tienvarsimainostaulun suhteen. Kokouksessa muistettiin myös E1-poikien haastajamestaruuteen luotsanneita Mia Reposta, Henriikka Norolaa, Pasi Kuusista ja Anne Muttilaista.

 

Vesa Hurri, miehet
Mia Reponen, naiset
Lasse Oksanen, äijäsähly
Minna Huikko, rouvasähly
Kimmo Virtanen, M35
Mikko Nummela, C1-pojat
Mika Pylvänäinen, D1-pojat
Riku Liukkonen, E1-pojat
Jere Mara, F1-pojat
Mikael Simola, G1-pojat
Sanni Lahtinen, D2- ja F2-tytöt
Saku Pirttimäki, H1-pojat ja -tytöt