Mäyrille murskavoitot

Flanelsin D93-junioreiden salibandyn kevätkausi pyörähti käyntiin pirteissä merkeissä. Hollolaan sunnuntaina matkanneet Mäyrät kukistivat heinolalaisen HSB:n lukemin 1-9 sekä kotkalaisen Crackersin murskanumeroin 11-0.

Kumpikin ottelu oli Flanelsin hallintaa, jonka turvin he pystyivät viimeistelemään maaleja rakentelemistaan paikoista.

Mäyrien päivän ensimmäiseksi vastustajaksi saapui HSB, joka kohdattiin myös viime turnauksessa. Ensimmäinen erä meni tasaisissa merkeissä ja tauolle mentäessä tulostaulu näytti tasatilannetta 1-1. Flanels oli seuraavissa erissä tasaisen vahva ja nakutti varmaan tahtiin maaleja vastustajan päätyyn.

– Koko ottelu oli tasaisen hyvää peliä, eikä virheitä sattunut. Tähän pitää olla vain tyytyväinen, että voitto irtosi näinkin isoin lukemin, valmentaja Jussi Jokinen kehui.

Turnauksen viimeiseen kamppailuun Flanelsin vastustajaksi asettui kotkalainen Crackers. Mäyrien vauhti ja pallonsiirtelykyky oli kuitenkin liian nopeaa Crackersin pelaajille ja näin ollen peli olikin selkeää Flanelsin hallintaa. Maaleja iskettiin jälleen tasaisin väliajoin. Loppujen lopuksi Nico Tarhanen viimeisteli
Joel Lahden avustuksesta loppulukemiksi 11-0 Mäyrien hyväksi.

– Liikkeemme hieman hidastui verrattuna edelliseen peliin, mutta saimme silti pidettyä hyvän tempon yllä, joka sitten musersi vastustajan puolustuksen, Jokinen pohti.

Tasaisesta Flanelsin joukkueesta erottui muutama valopilkku läpi turneen. Laiturina pelanneen Ilari Ahosen esitys oli pirteä. Samoin maalivahdin sijasta kenttäpelaajana pelanneen Nico Tarhasen.

Myös erinomaista kauttaan jatkava maalivahti Jonne Nieminen pelasi hyvän turnauksen päästäen yhteensä vain yhden maalin. Näin Niemiselle merkattiin jo kauden toinen nollapeli, mikä salibandyssä on hyvin harvinaista.

Seuraavaan turnaukseen Mäyrät matkaavat Kuusankoskelle, jossa vastaan asettuu KoHo, sekä sarjan kärkipaikkaa pitävä savonlinnalainen Top Team. Pelit alkavat vähenemään ja tilanne kärjessä tiukentuu: jatkoon pääsee sarjasta vain kaksi parasta, joten turhiin tappioihin ei varaa ole. Flanels on sarjassa kolmantena pisteen jäljessä Sbandyä ja 3 jäljessä Top Teamia.

Turnausstatistiikka:

Kosunen 1+5
Kosonen T. 3+1
Lahti 0+4
Tarhanen 3+0
Kiiski 3+0
Ahonen 2+1
Hämäläinen 1+2
Suomalainen J. 1+2
Kotimäki 2+0
Rantanen 0+2
Keihäsniemi 1+0, 25min
Kosonen J. 1+0
Åkman 1+0
Suomalainen A. 1+0
Laitinen 1+0

Nieminen 0+0, MV – molemmat ottelut