Mäyrien pelaajarunko nimetty ensi kaudelle

Flanels C93 -joukkue on vakiinnuttanut tänään maanantaina pelaajarungon kaudelle 2007-2008. Mäyräryhmitys sisältää 2 maalivahtia, 5 puolustajaa ja 9 hyökkääjää.

C93-ikäluokassa pelataan nyt ensimmäistä kertaa Suomen mestaruudesta. SM-tittelistä taistellaan kevään loppuhuipentumassa, jonne edetään alueellisista runkosarjoista.

Muutoksia edelliskauden pelaajistoon ei tullut, sillä listasta löytyy täsmälleen samat nimet. Tämän perusteella voi havaita, että kasassa on sopivankokoinen ryhmitys, jossa kaikki voivat taistella peliajasta.

– Runkopelaajistoomme voi aina luottaa ja kahden viime kauden perusteella ei ole syytä epäillä heidän taitotasoaan, valmentaja Jussi Jokinen arvio.

Runkopelaajiston lisäksi Mäyriin haetaan 2-3 uutta pelaajaa. Heidän tulee omata kohtalaisen hyvä lajitaito, sekä paljon intoa.

– Muutamalle lisäpelaajalle on aina ovet avoinna, vaikka nykyinenkin ryhmä täyttää vaatimukset. Tässä vaiheessa ei voi vielä sanoa mitään, mutta kannattaa seurata tapahtumia, Jokinen vihjailee.

7.5. julkistettu pelaajarunko: Maalivahdit Nico Tarhanen ja Jonne Nieminen. Puolustajat Riku Keihäsniemi, Tatu Kiiski, Mika Laitinen, Antti Suomalainen ja Niko Rantanen. Keskushyökkääjät Tuomas Kosonen, Joel Lahti ja Tommi Hämäläinen. Hyökkääjät Jarkko Kosunen, Jaakko Suomalainen, Santeri Åkman, Juha Kosonen, Ilari Ahonen, Jari Kotimäki.

Mäyrät aloittavat valmistautumisen kauteen lähiviikkoina.

Uusia pelaajia etsitään

Flanelsin C93-poikien pelaajarinkiä laajennetaan kaudelle 2007-2008 kaikkiaan 2-3 pelaajalla. Kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä nyt toukokuussa.

Kyseeseen tulevat vuosina vuosina 1992-1994 syntyneet pojat. Pelaajia etsitään Joutsan, Leivonmäen, Luhangan ja Hartolan kuntien alueelta.

Pelaajilta edellytetään kohtalaista lajitaitoa sekä ennenkaikkea innostusta lajia ja harjoittelua kohtaan. Harjoitusolosuhteet ovat syksystä alkaen erinomaiset, sillä joukkue harjoittelee Joutsan uudessa liikuntahallissa.

Lisäksi seura perustaa uuden joukkueen ikäluokkaan D95, josta infotaan lähiviikkoina lisää. Siihen etsitään vuosina 1995-1998 syntyneitä pelaajia.

Lisätiedot:

Jussi Jokinen, valmentaja
jussi.jokinen(a)flanels.org
040 080 3372