Maiju Maunulalle Charlie Trophy

Maiju Maunulalle luovutettiin Flanels ry:n arvokkain vuosittainen tunnustus, Charlie Trophy, vuosikokouksessa 27.7.2017.

Flanels ry on myöntänyt vuosittaisen arvokkaimman tunnustuksensa – Charlie Trophyn – joutsalaiselle Maiju Maunulalle. Tunnustus julkistettiin ja luovutettiin yhdistyksen vuosikokouksessa 27.7.2017 ravintola Kellarissa Joutsassa.

Maunula on toiminut osana naisten joukkuetta sen perustamisesta alkaen ja on jo usean vuoden vastannut joukkueenjohtajan tehtävistä erinomaisella täsmällisyydellä ja oma-aloitteellisuudella. Lisäksi hänellä oli vuosi takaperin ratkaiseva rooli etsittäessä joukkueella uutta, sitoutunutta ja osaavaa päävalmentajaa, missä tehtävässä hän onnistuikin.

Seuratasolla Maunula on ollut Flanels ry:n hallituksen jäsen jo vuosia. Maunula on ollut aktiivinen mm. niin seura- kuin joukkuetason varainhankintaprojekteissa sekä osallistunut erityisen aktiivisesti erilaisten yhteisten tai piristävien tempausten järjestämiseen.

Maunula on toiminut vuosia tyttöryhmän ohjaajana ja valmentajana, ja oli viime kaudella luotsaamassa päävalmentajana seuran historian ensimmäistä tyttöjoukkuetta – E-tyttöjä – virallisessa sarjatoiminnassa.

Charlie Trophy myönnetään vuosittain seuran ansiokkaimmalle toimijalle.

Runsaasti muita tunnustuksia

Perinteiseen tapaan vuosikokouksessa palkittiin toimintaryhmien parhaat kaudelta 2016-2017 ao. listauksen mukaisesti.

Miehet Tuukka Jussila
Naiset Hanna Kemppi
M35 Pekka Soilu
Äijäsähly Mikko Soisalo
Rouvasähly Maija Valtonen

Yläkoulun ja lukion tytöt Iida Kuitunen
E-tytöt Alisa Reponen

B- ja C-pojat Jerry Järvinen
D2-pojat Julius Airaksinen
E2-pojat Sami Hotti
F2-pojat Aati Hölttä
G1-pojat Urho Soilu

G2-tytöt ja -pojat Eevi Oksanen ja Onni Sarvilinna
H2-tytöt ja -pojat Onni Peiponen

Seurastandaarit luovutettiin Raija Lähdelahdelle pitkäaikaisesta kirjanpitäjän tehtävästä, Bundesliigan hopeamitalisti Jaakko Åkmanille sekä Erja Raittinen Oy:lle pitkäaikaisesta hyvästä yhteistyöstä.

Ne tunnustuksen saajat ketkä eivät olleet paikalla ko. tilaisuudessa, saavat tunnustuksen ryhmänsä kautta loppukesän tai syksyn aikana.