M35 roll out @ Sysmä, myös junnut viikonloppuna liikkeellä

Flanels esittelee sunnuntaina kokonaan uuden joukkueen, kun Flanels M35 aloittaa ikämiessarjapelit kauden avausturnauksessa Sysmässä. Kyse on SSBL:n M35-sarjasta, jossa pelataan kaikkiaan viisi runkosarjaturnausta ja 10 ottelua. Tämän jälkeen parhaat jatkavat jatkopeleihin ja ratkovat lopulla keväällä SM-mitalit.

Flanels on saanut kasaan mielenkiintoisen nipun pelaajia. Mukana on mm. seutukunnan ensimmäisen aikuisten sarjajoukkueen Luhangan Väreen kantaviin voimiin lukeutunut Eero Aro, BB-88:n junioreissa SM-mitaleita voittanut J-P Vesalainen sekä Flanelsin kansainvälisissä otteluissa takavuosina nähty, Keski-Suomen alasarjasalibandyn legenda, Korpilahden Martin ikoni Pasi Haarala. Nämä vain muutamia mainiten.

Kovia ovat muutkin alkulohkon vastustajana. Mukana on muun muassa sellainen porukka kuin JoSba, joka voitti kyseisen ikäluokan mestaruuden viime kaudella.

Sarjataulukko ja otteluohjelma löytyy täältä.

Junnuja liikenteessä myös

E1-poikain sarjapelit jatkuvat lauantaina Sysmässä. Avausturnauksesta voiton ja tappion napannut Flanels E1 kohtaa tällä kertaa PHSB Oranssin sekä isäntäjoukkue BB-88:n. Otteluohjelma ja sarjataulukko.

C1-pojat matkaavat puolestaan sunnuntaina Mikkeliin. Vastassa on sielläkin isäntäjoukkue, eli Hatsina, sekä Pieksämäen Salibandy (PiSaBa). Mukana rosterissa on ensimmäistä kertaa miesten kokoonpanoon kuuluva Jiro ”Jippo” Heino. Otteluohjelma ja sarjataulukko.