Loputkin pääyhteistyökumppanuudet lyöty lukkoon 2019-2022-kausille

Flanelsin pääyhteistyökumppaneina toimii kaikkiaan viisi yritystä kausien 2019-2022 ajan. Viime keväänä julkistetun Luhangan Osuuspankin lisäksi pääyhteistyökumppaneihin lukeutuvat A. Reponen Oy, Joutsan Seutu Oy, Ovisepät Oy sekä FID Engineering Oy.

A. Reponen Oy on pitkäaikainen Flanels ry:n pääyhteistyökumppani. Kyseessä on joutsalainen metallikonepaja, joka on erikoistunut keskiraskaiden teräsrakenteiden kokonaistoimituksiin. Yhtiön palveluihin lukeutuu mm. sopimusalihankintaa, projektitoimituksia, konttirakenteita sekä putkilaserpalveluita.

Joutsan Seutu on Joutsan, Leivonmäen ja Luhangan paikallislehti. Joutsan Seutu on ollut Flanelsille yhdistyksen perustamisesta asti merkittävin ilmoituskanava, jonka kautta voi ylivoimaisella tavalla tavoittaa alueen asukkaat. Uusi JS Digi -palvelu tavoittaa lukijat nopeasti.

Ovisepät.fi myy ja asentaa Crawford-autotallin ovia. Olipa talosi ulkonäkö millainen tahansa, Crawfordilla on siihen sopiva autotallinovi. Ikkunoiden ja muiden lisätarvikkeiden avulla voit muunnella oven ulkonäköä makusi mukaan. Ovi voi jopa korostaa talon arkkitehtuuria, kun valitset sen värin huolella. Edustusvalikoimaan lukeutuvat myös laituritarvikkeet ja Savorak-laiturit.

FID Engineering Oy on vuonna 2007 perustettu joutsalainen konsultointi- ja insinööritoimisto, joka on vuosien mittaan muuttunut yritykseksi, jolla on varsin laajat toimialat ja kattavat kansainväliset verkostot. Olemme nyt uuden alussa. Kehitämme ja kasvatamme jokaista toimialuettamme huolella ja valitun strategiamme mukaisesti kohti menestystä.

Pääyhteistyökumppanit saavat maksimaalisen näkyvyyden Flanels ry:n toiminnassa. Kumppanit näkyvät mm. verkkosivuilla, kotiturnauksissa sekä kaikkien joukkueiden peliasuissa.