Lisenssit kuntoon

Nyt on se aika vuodesta, jolloin on syytä lunastaa ja hoitaa salibandylisenssi kuntoon. Salibandylisenssi pitää sisällään Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka kattaa lajin aiheuttamista vammoista aiheutuneet hoitokulut.

Huom! Viime kaudella olleen salibandylisenssin vakuutus on voimassa elokuussa, mikäli lunastaa uuden lisenssin elokuun aikana. Eli pelaajat eivät ole vakuutuksettomassa tilassa elokuun harjoituksissa.

Lisenssin voi lunastaa ainoastaan internetissä:
https://lisenssi.slu.fi/elic/view/step1.jsf?b&liitto=10122486

Seuran suositus on, että uusi lisenssi lunastetaan heti kun mahdollista. Vakiovuorot alkavat syyskuun alussa, jolloin uuden vakuutuksen on syytä olla voimassa. Edustuksen pelaajien lisenssien on oltava kunnossa jo 24.8.2007 mennessä Suomen Cupin vuoksi!

Tutustu ehdottomasti lisenssi- ja vakuutusohjeisiin. Ne käydään lävitse vielä joukkuepalavereissakin.

Lisenssin lunastaminen netissä

1) henkilötietosivu

Lisää puhelinnumerosi ja email-osoitteesi, ne tulevat seuran sähköisen jäsenpalvelun käytettäväksi sitä kautta. Laita ruksi, jos et halua SLU:n kumppaneiden mainospostia.

2) lisenssitiedot

S ennen vuotta 1990 syntyneet
B 1990-1994 syntyneet
C 1995 tai jälkeen syntyneet

Muista valita tässä yhteydessä seura: Flanels löytyy V-kirjaimen kohdalta: Voimistelu-, urheilu- ja raittiusseura Flanels ry

3) Hyväksyminen

Tutustu lisenssin tuoteselosteeseen ja sporttiturvan vakuutusehtoihin.

4) Maksaminen

Maksa lisenssi verkkopankissa.

Ongelmatilanteissa yhteys Jukka Huikkoon, mieluiten sähköpostitse jukka.huikko(a)flanels.org.

Vakuutuksen vapausanomus

Lisenssi on viime kausien tapaan mahdollista saada myös ilman vakuutusta. Menettely poikkeaa normaalin lisenssin tilaamisesta ja se on valitettavasti huomattavasti työläämpää kuin normaalin lisenssin tilaaminen.

Salibandyliitolta anotaan erikseen vapautusta lisenssin vakuutusosasta. Sitä varten on liiton nettisivuilla (www.salibandy.net) ns. materiaalisalkussa oma kaavake:
http://www.salibandy.net/liitto/materiaalisalkku.asp?alue=2

Kaavake täytetään ja siihen tulee saada oman vakuutusyhtiön allekirjoitus ja leima tai erillinen vakuutustodistus liitteeksi. Kaavake lähetetään Saliobandyliittoon (tarkemmat ohjeet kaavakkeessa), josta se aikanaan palautuu maksuohjeineen.

Koska vakuutuksettoman lisenssin tilaaminen vie aikaa jopa 2 viikkoa, on syytä laittaa vapautusanomukset liikkeelle heti.

Harrastelisenssit

Flanels välittää perinteisesti myös salibandyn harrastelisenssejä. Niiden lunastamisesta tulee lisätietoa vakiovuorojen alettua.