Lisenssiennätys rikkoontui

Flanels on ensimmäistä kertaa historiansa aikana rikkonut 100 lisensoidun urheilijan ja harrastajan rajapyykin. Edellinen ennätys on peräisin viime kaudelta, jolloin lisenssejä oli 98 kpl.

24.10.2007 päivitetyn tilanteen mukaan Flanelsilla on nyt 105 lisenssiä. Luku kasvanee vielä loppukauden ajan, sillä Flanelsin harrasteryhmiin otetaan edelleen uusia osallistujia.

Mukana luvussa ovat sekä kilpa- että harrastelisenssit, mitä käytetään mm. Salibandyliiton seurojen kokovertailuun. Viime kaudella Flanels oli maan 100 suurimman seuran joukossa ja ”jaetulla” toisella sijalla Keski-Suomen suuruustilastossa mittaustavasta riippuen.

Kauden 2007-2008 100. lisenssi lunastettiin angesselkäläiselle Markus Niemiselle, joka on aloittanut Flanelsin salibandykoulussa.

Mikäli olet Flanelsin harrasteryhmässä, voit kysyä lisätietoa vakuutuksellisesta lisenssistä ohjaajaltasi. Kilpapelaajille lisenssi on pakollinen, harrastajille vapaaehtoinen.

Flanelsin jäsenmäärä näyttää alkukauden tietojen perusteella kasvavan vieläkin hurjemmin. Jäsenmääristä saadaan tarkennettua tietoa vasta myöhemmin syksyllä.