Lisää palkittuja

Perjantaina viettivät Flanelsin C2-pojat kaudenpäättäjäisiä. Myös nyt jaettiin tukku huomionosoituksia. Palkintojen nimet ovat mukailtu korttipakan mukaan.

Tsemppariässä
Herman Enke
Peleissä tärkeintä on säilyttää maltti sekä hyvä ja kannustava henki, tapahtuipa kentällä mitä hyvänsä. Herman on erinomainen esimerkki pelaajasta, joka viimeksi mainittuun kykenee.

Tehokunkku
Onni Långström
Onni nakutti alku- ja aluesarjassa tehot 16 maalia ja 25 tehopistettä pelaten pääasiassa sentterin pelipaikkaa, välillä laidassakin. Näillä tehoilla irtosi joukkueen kärkisija pörssissä. Pistelinkoja joukkue tarvitsee aina.

Nouakka
Jussi Kemppi
Salibandyssä tarvitaan rymistelyä ja taistelua. Jussi on esimerkki siitä, kuinka peräänantamattomuus, hyvä asenne ja sinnikkyys kentällä merkitsevät.

Spedeplusjätkä
Jere Dammert
Salibandyharjoittelu vaatii keskittymistä, kuuntelua, tekemistä ja vaikka mitä. Välillä on kuitenkin hyvä sutkauttaa väliin jotain hauskaa ja pitää hyvää huumoria päällä. Jere on tällä saralla haka!

Taiturikymppi
Aleksi Kolunsarka
Taito on salibandyssä tärkeää ja mikäli sitä haluaa kehittää, tarvitaan normiharjoitusten lisäksi paljon pihapelejä ja omaa kikkailua. Aleksi on oiva esimerkki tällä saralla, sillä henkilökohtainen lisäpanos harjoitteluun näkyy kentällä.

Erityisen positiivinen sorsapari
Juho Kärnä ja Juuso Polvilampi
Juho ja Juuso ovat erinomainen esimerkki siitä, millä asenteella harjoituksissa, peleissä ja kaikessa muussakin joukkueurheiluun liittyvässä toiminnassa pitää matkassa olla. Keskittyminen on aina huippuluokkaa, huumoria on sopivasti matkassa ja kun tekemisen aika on, se tapahtuu tosissaan.

Jatko

C2-poikien pelit jatkuvat ensi kaudella C1:n sarjassa. Ikäluokkiin ei tule muutosta, vaan runkona ovat edelleen 97:n syntyneet.

Kesäharjoituskausi on käynnissä. Joukkueeseen on mahdollista pyrkiä mukaan ottamalla pikaisesti yhteyttä valmentaja Jukka Huikkoon jukka.huikko(a)flanels.org.