Lauantaina miesten kotidebyytti

Flanelsin edari kohtaa lauantaina Happee II Jyväskylästä ja Urheilijat Laukaasta.
Flanelsin edari kohtaa lauantaina Happee II Jyväskylästä ja Urheilijat Laukaasta.

Joutsan urheilupyhätössä taistellaan tulevana lauantaina miesten nelossarjan alkusarjan pisteistä. Flanelsin miehet kohtaavat turnauksessa klo 10 alkaen junioreita vilisevän Happee II -joukkueen sekä klo 15 alkavassa ottelussa Suomen Cupista tutun Laukaan Urheilijat.

Kolme viikkoa takaperin kauden avausturnaus ei sujunut Flanelsin miehiltä ollenkaan suunnitelmien mukaan. Tuloksena oli 9-3-tappio O2:lle ja niukka 3-5-tappio SBJ Vaajakoskelle. Avausturneen alla ja itse turnauksessa Flanelsia vaivasi pitkä lista poissaolijoita ja sairastupalaisia. Osa oli loukissa, osa sairastuneena ja pari kappaletta matkoillakin.

Nyt tilanne on toinen, sillä ukot ovat palanneet kotikonnuille ja sairastupakin on yhtä lukuunottamatta tyhjentynyt. Joukkueella on takanaan hyvä parin viikon harjoitusjakso ja mikäli yllätyksiä ei tapahdu, niin hyvä ”meiningi” jatkuu kuluvallakin viikolla. Turnauksen avauskokoonpano julkistettanneen perjantain viimeistelytreenien jälkeen.

Päivän etenemistä ja tilastojen ihmeellistä maailmaa voi tutkiskella täällä. Vierasjoukkueille tarkoitetun infon löydä täältä.

Turnaukseen on vapaa pääsy – kahvio – tervetuloa!

Ps. Turnauksen lehdistötilaisuus ja joukko Flanelsin kirkkaimpia tähtiä tavattavissa perinteiseen tapaan pelien päätyttyä Jurtti Pubissa!