LaKa kaatui – Sbandyltä pataan

Flanelsin B-poikain salibandyn aluesarjaurakka jatkui lauantaina Kotkassa. Mukana tuli tällä kertaa 2 sarjapistettä. Lahden Kaleva kaatui maalipistein 6-7, mutta Sbandy90 oli parempi 8-4.

– LaKa-ottelu oli juuri sellainen kuin se oletettiin olevankin: 5 vastustajaa kyttämäästä meidän harhasyöttöjä. Maaleja tehtii vuorotellen, mutta onneksi tehtiin 1 enemmän eli voitto meille, Flanelsin B-poikien joutsalainen kapteeni, puolustaja Antti Saari kommentoi.

– Sbandy-ottelu oli pitkään tasaista puurtamista, molemmilla oli omat hyvät ja huonot hetkensä. Sitten 4-4-tilanteessa 3. erän lopussa ei ehkä vaan jaksettu puristaa kahdella kentällä. Sbandy iski 4 maalia tosi nopeasti ja peli oli sitten siinä, Saari kertaa.

Lauantain tehosaraketta tuijotettaessa silmiin pistävä nimi on joutsalainen puolustaja, 2. varakapteeni Juuso Kokko, joka merkkautti tehot 0+3. Vaikka yksi syöttö tulikin ns. ”videotarkastuksessa”, pelasi Kokko jälleen kerran perusvarman turnauksen alakerrassa.

B-poikien sarjaurakka tältä kaudelta päättyy kotiturnaukseen, joka pelataan Sysmässä helmikuun viimeisenä sunnuntaina. Vastassa ovat tuolloin Jäppärä ja HU-46.