Kuusi joukkuetta liikenteessä

Yhden rauhallisemman viikonlopun jäljiltä on jälleen edessä kiireinen salibandyviikonloppu. Liikenteessä on peräti kuusi Flanelsin joukkuetta: D1-pojat, F1-pojat, C1-pojat, E1-pojat, miehet ja naiset.

Lauantai 20.2.

Harrastesarjat jatkuvat D1- ja F1-pojilla lauantaina Pertunmaalla. D1-poikien kokoontumisaika Pertunmaalla on klo 11.15, pelit ovat klo 12 ja 12.30. Vastustajina ovat PePo ja KaPa. F1-poikien kokoontumisaika on klo 14.15 (huom! tässä oli aikaisemmin vahingossa väärä, aikaisempi kokoontumisaika). Ottelut alkavat klo 14.50 ja 15.20. Vastustajia ovat myös PePo ja KaPa. Pelipaikka on Kisaranta (os. Pertuntie 4, Pertunmaa).

Kilpajoukkueista C1-pojat matkaavat Varkauteen lauantaina. Vastassa on sarjakärki Hu-Pa sekä Sudet.

Sunnuntai 21.2.

E1-pojat matkaavat kauimmaksi, eli Ruokolahdelle saakka. Siellä pelataan mielenkiintoinen sarjan kärkikamppailu, kun Flanels saa vastaansa Hatsinan Mustan joukkueen. Toinen vastustaja on PoNoVo.

Naisten sarjapelit jatkuvat Orimattilassa. Flanels pääsee ilman paineita kohtaamaan sarjakärki PHSB:n. Joko nyt on yllätyksen paikka, kun se syksyllä jäi hyvin likelle. Toinen vastustaja on turnausta emännöivät Palikat.

Miehet pääsevät vihdoinkin pelaamaan muualle kuin Killerille, itse asiassa Uuraisille, jossa vuonna 1999 alkunsa saanut joukkue ei vielä koskaan ole vieraillut. Bact to back -meiningillä vastassa on jälleen FCCP sekä tämän kauden odotetuin matsi Konneveden Urheilijoita vastaan.