Kovaa peliä Joutsan Urheilupyhätössä 24.1.2015

C2-pojat saivat kotiluolassaan vastaan BB-88:n joka sarjataulukossa on maalaerolla Flanelsin edellä. Tiedossa oli siis kova kamppailu ja tähän peliin lähdettiin taistelemaan todenteolla pisteistä kahdella kentällisellä. Sysmän pojat ovat taitavia pallonkäsittelijöitä ja usein syötöt niillä napsuu suoraan lavasta lapaa, tähän kun vielä lisätään heidän kova fyysinen pelitapa, vaatii vastustajaltakin 1 vs 1 tilanteiden voittamista ja varmaa pallonkäsittelyä. Näillä eväillä siis lähdettiin peliin.

Peli oli alusta asti todella tiukkaa vääntöä molemmissa päissä. Sysmän avausmaali tuli ajassa 3.01 kun unohdettiin merkata Sysmän *vaarallinen* pelaaja ja pallohan oli heti pömpelissä. Tästä taistelukipinä syttyi ja kapteeni Oskari Oittinen näytti taas tahtonsa ja taitonsa ja upealla kanttivedollaan tasoitti tilanteen ajassa 7.40. Sysmä teki vielä ekan erän loppuun toisen maalinsa ja erätauolle siis Sysmän johtaessa 1-2.

Heti toisen erän alkuun nähtiin tasoitusmaali jossa jälleen Oskari asialla. Tämän jälkeen Sysmä rokotti kahdesti Flanesin omien merkkausvirheiden takia. Eän loppuun Sysmä sai rangaistuksen ja Flanels pääsi pyörittämään ylivoimaa joka jatkui myös kolmannen erän alussa mutta tästä ei maaleja syntynyt.

Kolmannessa erässä paketti hajosi ja omaa peliä ei saatu kasaan, mutta onneksi maaleja ei syntynyt omaankaan puolustuspäähän. Tästä voimme kiittää maalivahti Eetu Tapperia jolla oli taas kerrran upeita torjuntoja koko pelin ajan. Eli tiukka peli päättyi Sysmän hyväksi 2-4.

Kokoonpano :

Kenttä 1

Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen

Eetu Oksanen-Tino Salmela

Kenttä 2

Toni Toivonen-Mikko Nummela-Aleksi Aaltonen

Jerry Heino-Simo Tamminen

Maalissa Eetu Tapper

varamiehet: Jesse Järvinen, Leevi Halttunen ja Aapeli Karppinen

 

Päivän toisessa pelissä vastassa oli Imatran Voima. Peli oli alusta asti meidän hallinnassa ja pallo pyöri kuin unelma. Ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 0.30 kun Tino Salmela syötti ja Oskari täräytti vastustajan moken heti alkuun kahville. Tästä alkoi maalikimara ja ekan erän jälkeen Flanels johti jo 4-0. Vastustajalla oli usempi rangasitus ja päästiin pelaamaan YV.tä jopa 5 vs 3 , mutta ainostaan yksi maali saatiin aikaiseksi mutta se oli sitäkin hienompi. Riku Hokkanen syötti Mikko Nummelalle joka veti  ja tässä maskissa oli hienosti Eetu Oksanen, niin maalivahdilla oli toivoton tilanne. Harjoituksissa oltiin paintettu maskipelaamista ja vetojen määrää maalille, tässä onnistuttiin molemmissa.

Toiseen erään Voima sai vauhdin päälle ja maaleja syntyi molempii päihin tasaiseen tahtiin. Peli päättyi 9-5 Flanelsin voittoon. Tässä pelissä nähtiin se kun ei ollut täysiä kentällisiä ja jouduttiin kierrätämään pelaajia jotta jokaiselle saatiin peliaikaa, niin pakka väkisin hajoaa ja peli sekoittuu.

Kentälliset samat kuin ekassa pelissä mutta kiertävät laiturit Jesse Järvinen ja Aapeli Karppinen sekä kiertävä pakki Leevi Halttunen. Maalissa Aksel Niklen ja Eetu Tapper.

 

Tilastot molemmista peleistä yhteensä:

Oskari Oittinen 5+1

Toni Tovonen 2+0

Jesse Järvinen 1+1

Aleksi Aaltonen 1+1

Tino Toivonen 0+2

Aapeli Karppinen 1+0

Mikko Nummela 1+0

Aksel Nicklen 0+1

Eetu Oksanen 0+1

Riku Hokkanen 0+1

Aatu Tapper 0+1