”Kippis ja kulaus, nyt tuli munaus”

Toinen toistaan hauskemmat loppuhuudot raikuvat E-poikien turnauksissa. Tällä kertaa otsikossa mainitun huudon töräytti ilmoille Leppäveden Leppä, joka hävisi oman pelinsä FVC:lle Vaajakoskella pelatussa turnauksessa.

Flanels aloitti omat pelinsä Tikkakosken TiPaa vastaan. Edellinen peli voitettiin, joten vähempään ei ollut tarkoitus tyytyä nytkään, varsinkin kun vastustajalla oli vain yksi vaihtomies käytettävissä. Kahden johtomaalin jälkeen luultiin jo, että peli on selvää pässinlihaa, mutta TiPa tuli lopulta 2-2 tasatilanteeseen ja pisti Tiikerit tiukoille. Kuitenkin voitto kirjattiin oranssipaidoille luvuin 2-3. Flanelsin maalintekijät olivat Jiro Heino kahdella osumalla sekä Matti Nurminen yhdellä maalilla. Maalissa pelannut Leevi Halttunen onnistui torjunnassaan, kun vastustaja sai näissä peleissä harvinaisen rangaistuslaukauksen.

Toisessa pelissä vastaan tuli edellisellä kerralla tiukan taistelun jälkeen kaadettu FCV Kotkat Vaajakoskelta. Kotkat liitelivät sen verran kovalla vauhdilla, että he onnistuivat saamaan haluamansa revanssin. Jesse Järvisen (kuvassa) maalikaan ei riittänyt ja peli päättyi Flanelsin 3-1 tappioon.

Kolmantena vastaan asettui uusi tuttavuus, Leppäveden Leppä. Ottelu sai salama-alun, kun Jerry Järvinen avasi maalihanat jo 20 sekunnin jälkeen. Yhtä nopeasti vastustaja tasoitti ja sitten alkoikin taas tuttu tasainen taistelu. Jesse Järvinen sai päivän toisen osuman, mutta se ei auttanut, sillä Leppä korjasi voiton maalein 2-4. Maalissa pelannut Valtteri Weijo torjui hienosti vastustajan läpiajon ja piti lukemat siedettävinä.

Turnaustilastot

Vaajakoski 7.11.
TiPa – Flanels 2-3
FCV Kotkat – Flanels 3-1
Flanels – Leppä 2-4

peliaika 2 x 12 min

Kokoonpano

Mikko Nummela 0+0
Jesse Järvinen 2+0
Eetu Oksanen 0+0
Kalle Kaitamäki 0+0
Aksel Nicklen (mv FCV-peli) 0+1
Markus Nieminen 0+1
Jiro Heino 2+1
Toni Toivonen 0+0
Valtteri Weijo (mv Leppä-peli) 0+0
Matti Nurminen 1+0
Jerry Järvinen 1+0
Oskari Oittinen 0+0 (2 min)
Eemeli Sarvilinna 0+0
Riku Hokkanen 0+1
Leevi Halttunen (mv TiPa-peli) 0+0
Mikko Kärnä 0+0

Poissa tällä kertaa:

Jerry Heino

Kentälliset

Hyökkäys:
Valtteri Weijo – Mikko Nummela – Jerry Järvinen
Markus Nieminen – Kalle Kaitamäki – Matti Nurminen
Eetu Oksanen – Jesse Järvinen – Riku Hokkanen
Eemeli Sarvilinna – -Mikko Kärnä
Puolustus:
Leevi Halttunen – Jiro Heino
Oskari Oittinen – Toni Toivonen

Jatko

Vaajakoski 12.12.
14:00 TiPa – Flanels
15:45 Flanels – Urho
16:55 Flanels – FCV Kotkat