Kilpatoiminta 2013–2014

Flanels ry:n kilpatoiminta kaudella 2013–2014 tapahtuu ao. järjestelyin. Uutta kautta on valmisteltu jo viime talvesta alkaen, mutta valmisteluun on sisältynyt eräitä avoimia asioita seurayhteistyöhön, valmentajakuvioihin ym. liittyen. Nyt avoimet asiat on pääosin saatu ratkaistua.

Valmentaja- ja joukkueenjohtajanimityksiä on luvassa nyt heinäkuun lopun aikana. Harjoituskaudet alkavat elokuun alussa, pl. D1:llä, jotka aloittavat jo heinäkuun puolella. Tarkemmin Nimenhuudossa lähipäivinä. Nettisivujen päivitys kilpajoukkueiden sivustoja koskien tapahtuu viikoilla 30 ja 31 seuran vuosikokouksen jälkeen.

Miehet V-divisioona

Miesten joukkue harjoittelee yhdessä B-poikien kanssa ja tarkoituksena on, että osa seuran 97-ikäluokasta pelaa myös miesten pelejä. Miesten joukkueeseen on mahdollista pyrkiä myös uutena pelaajana.

Ei vielä nimettyä joukkueenjohtajaa, yhteydenotot toistaiseksi arto.vainiomaki@flanels.org.

B-pojat aluesarja

B-pojat osallistuvat ikäluokkansa aluesarjaan, mutta eivät SM-karsintaan. Joukkueen runko on 96- ja 97-syntyneitä, mutta mukana on mahdollista olla yli-ikäisenä 95-syntyneitä sekä nuorempiakin [alkuperäisessä viestissä oli vahingossa virheelliset ikäluokat, nyt korjattu].

Yhteydet joukkueenjohtaja Marko Nikkanen marko.nikkanen@flanels.org.

Naiset II-divisioona sekä B-/C-tytöt

Naisten sarjapaikka vaihtuu Sisä-Suomen II-divisioonasta Kaakkois-Suomen II-divisioonaan. Muutoksen johdosta pelimatkojen odotetaan lyhentyvän oleellisesti. Samalla myös uusien pelaajien sisäänajo helpottuu, kun mukana on monentasoisia joukkueita, koska Kaakkois-Suomessa II-divisioona on paitsi I-divisioonaan karsiva taso myös alin sarjataso.

B-/C-tyttöjen joukkue sulautetaan kokonaan naisten joukkueeseen. Alun perin tavoiteltiin mukaan lähtöä juniorisarjoihin, mutta sekä B- että C-tytöissä ilmoittautumismäärät jäivät SSBL:n sarjoihin hyvin vähäisiksi. Käytännössä pelaaminen juniorisarjoissa olisi matkojen takia tullut hyvin kalliiksi. Naisten aluevaihdon myötä tyttöjen on mahdollista sulautua naisjoukkueeseen. Juniori-ikäiset tullaan huomioimaan erikseen harjoitus- ja ystävyysotteluin.

Yhteydet joukkueenjohtaja Henna Järvinen henna.jarvinen@flanels.org.

D1-pojat aluesarja

Viime kauden D2-joukkueen toiminta jatkuu pitkälti entisellään, sarjatason vaihtuessa D1:ksi.

Yhteyden joukkueenjohtaja Sanna Oittinen sanna.oittinen@flanels.org.

E- ja F-pojat – salibandykoulu

Viime kauden Salibandykoulun Isot -ryhmä jatkaa harjoitteluaan nyt E- ja F-pojiksi nimettynä. Tarkoituksena on pelata naapuriseurojen kesken järjestettävää aluesarjaa, joka koostuu n. kuudesta pelipäivästä. E- ja F-pojat harjoittelevat yhdessä, mutta pelaavat omina joukkueinaan.

Ei vielä nimettyä joukkueenjohtajaa, yhteydenotot toistaiseksi mia.reponen@flanels.org.

G-pojat ja -tytöt – salibandykoulu

Viime kauden Salibandykoulun Naperot -ryhmä jatkaa harjoitteluaan nyt E- ja F-pojiksi nimettynä. Tarkoituksena on pelata naapuriseurojen kesken järjestettävää aluesarjaa, joka koostuu n. neljästä pelipäivästä.

Ei vielä nimettyä joukkueenjohtajaa, yhteydenotot toistaiseksi jukka.huikko@flanels.org.