Kilparyhmien kausimaksut vahvistettu

Flanelsin hallitus on kokouksessaan 21.1.2018 vahvistanut kuluvan kauden kausimaksut kilparyhmiä koskien. Kausimaksut vahvistetaan ryhmittäin tarkennetun tulo- ja menoarvion sekä toteuman pohjalta.

Käytäntö on vastaava kuin edelliskausina. Kausimaksut 2017-2018 ovat seuraavat:

Miehet 320 euroa
Naiset 300 euroa
*M35 140 euroa
**D-tytöt, jäi pöydälle
2004-pojat 290 euroa
2008-pojat 220 euroa
2010-pojat 140 euroa

* = M35 kausimaksu kattaa vain sarjasta muodostuvat kulut. Mikäli pelaaja pelaa miehissä, laskutetaan päälle normaali miesten kausimaksu. Mikäli pelaaja ei pelaa miehissä, laskutetaan päälle Äijäsählyn kausimaksu.

** = D-tyttöjen osalta kausimaksupäätös jätettiin pöydälle. D-tytöillä on vielä varainhankintaprojekteja meneillään. Tässä vaihessa tytöille lähtee kausimaksun 1. eränä 150,00 euron suuruinen lasku.

Kausimaksujen laskutus jatkuu helmikuussa. Osassa ryhmiä on laskutettu 1. ryhmä (m, n), jolloin nyt laskutukseen tulee kausimaksun ja 1. erän erotuksen kattava 2. erä.

Muissa ryhmissä kausimaksu laskutetaan kokonaan. Kausimaksun voi maksaa joko eräpäivään mennessä tai jakaa sen samaa viitettä käyttäen haluamiinsa eriin siten, että summa tulee olla kokonaan suoritettuna 31.5.2018 mennessä.

Ryhmien välillä kausimaksujen suuruudessa on eroja, koska ryhmien toimintatavat ja kustannukset eroavat. Osa tekee paljon varainhankintaa, osa ei lainkaan. Samoin pelaajamäärät vaihtelevat. Osa ryhmistä kulkee paljon busseilla ja osa kokonaan vanhempien kyyteihin tukeutuen. Myös pelattavat sarjat vaikuttavat kuluihin.

Samalla hallitus päätti, että kaikille kilparyhmien junioripelaajille tällä kaudella hankittua verryttelyasua tai lämmittelytakkia ei sisällytetä kausimaksuihin, vaan nämä kulut katetaan Flanelsin tienvarsimainostoiminnan tuloista.

Lisätiedot: omat joukkueenjohtajat