Kilparyhmien 2. laskutus käynnistynyt – myös varusteapurahaa haettavissa

Kausimaksujen 2. laskutus on käynnistynyt. Infoa alla:

Kilparyhmät

Kilparyhmien osallistujilta kausimaksujen 2. erät on laitettu laskuun, kun seuran hallitus on saanut maaliskuussa vahvistettua kausimaksut tarkennettujen tulo- ja menoarvioiden pohjalta.

2.erän kustannukset koostuvat sarja- ja joukkuekohtaisista kustannuksista sekä SSBL:n vaatimista pelipassilisensseistä. P15-joukkueen toinen kausimaksu sisältää myös bussimatkat x3.

Harrasteryhmät

Kesken kauden aloittaneilta harrastajilta peritään jäsenmaksu sekä puolikas kausimaksu.

Laskut tulevat myClub-järjestelmän kautta sähköpostiin.

Maksuaikaa tai virhe?

Mikäli tarvitset laskulle maksuaikaa tai haluat maksaa sen esimerkiksi erissä, laita asiasta viesti sähköpostitse os. toimisto(a)flanels.org. Mikäli laskussa on virhe, ole yhteydessä samaan osoitteeseen.

Varusteapurahat haettavissa

Flanels ry:llä on jaossa myös varusteapurahoja, joissa on käynnissä jatkuva haku. Varusteapurahaa voi hakea kuka hyvänsä Flanelsin toiminnassa mukana oleva salibandyn harrastaja. Apurahaan ovat oikeutettuja niin kilpa-kuin harrastepelaajat.

Erityisesti korona-aika on voinut horjuttaa harrastajien taloutta. Myös kaupunkiin suunnatut reissut ovat voineet vähentyä koronaepidemian vuoksi, jolloin varusteiden päivittäminen on voinut hankaloitua. Seurallamme on vahva pyrkimys siihen, että kalliit välineet eivät saa olla harrastamisen este, vaan haluamme omalta osaltamme tulla vastaan ja tarjota tähän avustusta niin, että kaikilla on mahdollisuus liikkua!

Apurahat on tarkoitettu lajin harrastamisen kustannuksen alentamiseen ja ne on nimenomaan kohdistettu varustehankintoihin (mailat, suojalasit, kengät yms.). Erityisesti lapsiperheet, opiskelijat, työttömät sekä varusmiehet ovat kohderyhmää.

Miten varusteapurahaa haetaan?

Voit laittaa varusteapurahasta viestiä toimiston sähköpostiin toimisto(a)flanels.org tai viestillä 040 7479381. Laita rohkeasti viestiä ja käydään yhdessä läpi, mitä varusteita harrastaja tarvitsee ja hankitaan ne!