Kilpapelaajat ja Nimenhuuto

Flanelsin kaikki kilpajoukkueet käyttävät Nimenhuutoa. Kauden 2013-2014 alku on kynnyksellä, joten tässä muutamia ajankohtaisia asioita:

Tietojen päivitys

Varmistakaa, että Nimenhuudossa on ajantasainen
* sähköpostiosoite (sellainen, jota käytät)
* puhelinnumero
* oikea pelinumero

In- ja out-merkinnät

Lähes jokaisesta joukkueessa on raportoitu syksyn aikana tapauksista, että muutamilla pelaajilla per joukkue in- ja out-merkinnät ovat myöhässä tai jopa unohtuvat kokonaan. Erityistä harmia ovat aiheuttaneet etenkin viime hetken muutokset / poisjäännit.

Merkintöjä seuraavat erityisesti valmentajat, jotka suunnittelevat  harjoitukset ilmoittautumisten perusteella. Valmentajan näkövinkkelistä on turhauttavaa, kun väkeä onkin paikalla reilusti enemmän tai vähemmän.

Ilmoittautumisia seurataan myös seuratasolla ja mm. kalentereihin tallentuva data harjoitusaktiivisuudesta vaikuttaa siihen, millaiset vuorot ryhmä saa kevätkaudelle.

Merkinnät ajoissa, muista hyvät tavat

In- ja out-merkinnät on hyvä laittaa kohdilleen n. viikkoa ennen (mikäli joukkuekohtaisesti ei muuta ole sovittu), mieluummin pari viikkoa ennen.

Päivän-kahden varoitusajalla tapahtuvista muutoksista on kohteliasta ilmoittaa omalle valmentajalle erikseen esim. tekstiviestillä tai sähköpostilla syyn kera.

Ns. puhekuplatoimintoa on hyvä käyttää, kun kertoo esim. myöhästymisestä, poissaolon syystä tai epävarmuustekijästä.

Seuraa tiedotusta ja aikatauluja

Joukkuekohtainen sisäinen tiedotus hoidetaan pääsääntöisesti Nimenhuudon viestijärjestelmän kautta. Viestit ovat luettavissa yleensä sekä ”Ilmoitustaululla” että sähköpostissa. Seuraa tiedotusta!

Seuraa aktiivisesti myös flanels.org-sivustoa.

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia, etenkin perjantai-iltaa koskien, jolloin kilparyhmillä on ns. valmistavia harjoituksia. Varmista harjoitusaikataulu aina harjoituspäivän aamuna.