Kevään kausimaksuja ei laskuteta – isommat juniorit jatkavat ulkopelejä salikauden jälkeen

Koronaepidemian vuoksi hyvin rikkinäisestä kaudesta on päätetty olla laskuttamatta kevään osalta kausimaksuja sarjassa pelaavilta junioreilta sekä aikuisilta.

Sekä miehiltä että naisilta on laskutettu kilpakauden ensimmäinen erä syksyllä, mutta nyt toista laskua ei keväästä lähde kellekään. Tämä siksi, että sarjapelejä ei olla päästy pelaamaan marraskuun jälkeen eikä harjoituksia olla voitu pitää tammikuun jälkeen.

Junioreiden harjoitukset jatkuvat

Tämän hetken koronarajoitusten mukaan alle 18-vuotiaat ovat voineet jatkaa harjoituksia liikuntahallissa. Tilanne voi kuitenkin muuttua yllättäen koronatilanteen heikentyessä, ja seuraamme päivittäin tilannetta sekä annettuja ohjeistuksia. Pyrkimyksenä on jatkaa harjoituksia salissa siihen asti, kunnes pihapelit on sään myötä mahdollista aloittaa ulkokaukalossa.

Viime kesänä Joutsan kunta antoi vanhat laidat käyttöön ulkopeleihin. Koripallokentällä jokaisella oli mahdollisuus kasata ulkokaukalo ja pelata vaikka omalla porukalla turvallisesti. Tälle kesälle on tarkoitus järjestää viikottain ohjattua toimintaa vanhemmille junioriryhmille. Kaikesta kesän toiminnasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Harrastetaan siis salissa vielä ja pysytään terveinä!