Kehittämisohjelmaan valittiin 7 pelaajaa

Flanelsin I pelaajien kehittämisohjelmaan on valittu seitsemän hengen ryhmä. Kyse on 1,5-vuotisesta ohjelmasta, jonka aikana pelaajat toteuttavat henkilökohtaisesti rakennettua salibandyn laji- ja oheisharjoitteluohjelmaa.

Useimmat valituista ovat mukana Joutsan lukion liikuntalinjalla. Kehittämisohjelmassa kiinnitetään huomiota henkilökohtaisiin kehitystarpeisiin sekä harjoittelun ympärivuotisuuteen sekä suunnitelmallisuuteen.

Aivan kaikkia hakijoita ei tässä vaiheessa voitu vielä hyväksyä mm. aiemman harjoittelun puutteiden johdosta. Poisjääneiden kanssa on käyty henkilökohtaiset neuvonpidot ja he tähtäävät mahdolliseen seuraavaan kehittämisohjelmaan.

Kehittämisohjelmaan valitut:
Järvinen Juuso, b-pojat
Heino Jiro, b-pojat
Nikkanen Lari, b-pojat
Långström Onni, b-pojat
Harjula Fanny, naiset
Oittinen Oskari, d1-pojat
Järvinen Jesse, d1-pojat

Toiminta alkaa kokoontumisella maaliskuun puoliväliin mennessä. Tuon jälkeen varmistetaan vielä kaikkien sitoutuminen laadittaviin ohjelmiin.

Myös joukkuekohtaista harjoittelua terävöitetään samassa yhteydessä. Viime kokouksessaan seuran hallitus linjasi tukun uudistuksia mm. ylimenokauden ja kesän harjoittelujaksoihin, joista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätiedot
Jukka Huikko, hvt.
jukka.huikko(a)flanels.org