Kausimaksujen laskutus käynnistyy

Kausimaksujen laskutus on käynnistynyt. Infoa alla:

Kilparyhmät

Kilparyhmien osallistujilta (miehet, naiset, D2-pojat) laskutetaan pääsääntöisesti jäsenmaksut sekä 200,00 euron 1. erä kausimaksusta. Kausimaksujen 2. erät laskutetaan n. helmikuussa sen jälkeen, kun seuran hallitus on vahvistanut kausimaksut tarkennettujen tulo- ja menoarvioiden pohjalta.

M35:lta laskutetaan tässä vaihessa jäsenmaksu sekä Äijäsählyn osallistumismaksu. Sarja- ym. joukkuekohtaiset kustannukset laskutetaan talvella.

E-tyttöjen ja F2-poikien laskutus tapahtuu vasta tammikuussa (yhdessä erässä).

Seuratoimijoilta laskutetaan nyt joko vain jäsenmaksu tai osalta alennettu 100 euron suuruinen kausimaksun 1. erä riippuen oman tehtävästäsi.

Lisätietoja jojoilta sekä mukana olevalta infokirjeeltä. Laskut tulevat jojoilta paperisina.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmiltä laskutetaan yhdessä erässä koko kautta koskien jäsenmaksu ja kausimaksut.

Tarkasta laskusi oikeellisuus. Niissä on huomioitu mahdolliset liikuntasetelit sekä lasten ns. sisaralennukset (vain 1 lapsi maksaa täyden maksun kilpa- tai harrasteryhmässä, seuraavat harrasteryhmissä alennetun 25 euron maksun).

Harrasteryhmien kävijöiltä puuttuu jäsentietoja / niitä ei ole annettu. Käy antamassa jäsentietosi verkossa, niin saat laskusi seuraavassa laskutuserässä.

Laskut tulevat postitse kotiosoitteeseen Osk. Sinivuokoilta.

Maksuaikaa tai virhe?

Mikäli tarvitset laskulle maksuaikaa tai haluat maksaa sen esimerkiksi erissä, laita asiasta viesti sähköpostitse os. toimisto(a)flanels.org.

Mikäli laskussa on virhe, ole yhteydessä samaan osoitteeseen.