Kausimaksujen laskutus jatkuu – kilpajoukkueiden maksut historiallisen alhaisia

Kausimaksujen laskutus jatkuu viikoilla 14 ja 15. Ensimmäisessä vaiheessa, näinä päivinä, laskuja tulee postitse kilpajoukkueiden pelaajille. Kyse on kausimaksujen 2. erän laskutuksesta. Hallitus on päivittänyt ja vahvistanut kunkin kilpajoukkueen kausimaksut vastaamaan kuluvan kauden tuloja ja menoja.

Kilpajoukkueiden kausimaksut jäivät tällä kaudella historiallisen alas. Miesten joukkueen kausimaksuksi muodostui 300,00 euroa, naisten 280,00 euroa, C1-poikien 350,00 euroa ja E1-poikien 300,00 euroa. Tavanomaista alhaisiksi jääneisiin kausimaksuihin vaikuttivat mm. aktiivinen varainhankinta sekä tiukka kulukuuri.  Lisäksi hallitus päätti kohdentaa tienvarsimainostaulutoiminnan alv-palautuksen osin kilpajoukkueille. Lisätiedot: jojot.

Toisessa vaiheessa (n. viikolla 15) laskutetaan harrasteryhmistä a) syksyn laskutuskierroksella jäsentiedoista puuttuneet sekä b) loppusyksyn jälkeen toimintaan mukaan tulleiden kausi- ja jäsenmaksuja. Mikäli laskua ei kuulu, ota yhteys toimisto(a)flanels.org. Olethan antanut sähköisesti jäsentietosi.

Kolmannessa vaiheessa lähetetään muistutuslaskuja avoimista laskuista. Muistathan, että mikäli laskusi on jostain syystä avoinna, voit maksaa sen osissa. Tarvittaessa ota yhteys omaan joukkueenjohtajaan, ryhmän ohjaajaan tai toimisto(a)flanels.org.

Laskut tulevat suoraan Osuuskunta Sinivuokoilta.

Seuratoimijat, eli ohjaajina, valmentajina ja jojoina toimivat henkilöt tulevat saamaan omien kausimaksujen osalta lisäohjeet lähipäivinä.